Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης στην κλιμακτήριο;

Υπάρχει πιθανότητα εγκυμοσύνης στην κλιμακτήριο;

Ερώτηση:
Έχω κλιμακτήριο και κάνω ελεύθερο σεξ με τον άντρα μου. Υπάρχει περίπτωση εγκυμοσύνης;
Απάντηση:

Στην κλιμακτήριο - όταν λέμε κλιμακτήριο εννοούμε ένα διάστημα 6 μηνών, τουλάχιστον, χωρίς περίοδο - η πιθανότητα εγκυμοσύνης είναι σχεδόν μηδενική. Στον άνθρωπο, βέβαια, τίποτα δεν είναι αδύνατο, αλλά και πάλι, είναι εξαιρετικά απίθανο.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v