Τα βάσανα μιας κοντής μέσα από 8 ξεκαρδιστικά σκίτσα

Τα βάσανα μιας κοντής μέσα από 8 ξεκαρδιστικά σκίτσα

Οι ατάκες του τύπου «Τα ακριβά αρώματα μπαίνουν σε μικρά μπουκαλάκια» ή «Γιατί να είσαι ψηλή; Αυτές είναι για την παρέλαση…» έχουν ειπωθεί πολλάκις για να απαλύνουν κάπως τον καημό των κοντών μινιόν γυναικών. Προσωπικά θεωρώ ψηλές όλες τις γυναίκες άνω του 1.65. Γι’ αυτό αν αγγίζεις -και εσύ- μετά κόπων και βασάνων το 1.62 (και αυτό με μικρό τακουνάκι) να ξέρεις, σε θεωρώ φίλη και αδελφή ψυχή μου και σου αφιερώνω αυτό το άρθρο. Στο… κάτω-κάτω φτάνεις για να ταυτιστείς με αυτά τα σκίτσα!

Φωτογραφία: pinterest.com

Μικρό το κακό του να είσαι κοντή ωστόσο αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι στην καθημερινότητά αντιμετωπίζουμε διάφορες προκλήσεις όπως….

Στα ψώνια (1)

Τα προβλήματα ενδυματολογικού χαρακτήρα είναι και τα πιο συνηθισμένα. Από τα 3 παντελόνια που θα βρεις, θα χρειαστεί να κοντύνεις τα 2. Το εντυπωσιακό φόρεμα που είδες στην βιτρίνα όχι μόνο δεν σου «κάθεται» καλά, αλλά φαίνεται σαν να φοράς έναν oversized χιτώνα.

Τι μας μένει, λοιπόν, εκτός από καημό και έξτρα ύφασμα πάνω μας; Μια επίσκεψη στο παιδικό τμήμα των καταστημάτων!

Στα ψώνια (2)

Όσοι πιστέψατε έστω και για μια στιγμή ότι οι καημοί των αγορών περιορίζονται στα παραπάνω, κάνετε μέγα λάθος. Τα προβλήματα συνεχίζονται και σε ψυχολογικό επίπεδο, καθώς στα μαγαζιά με ρούχα, δεν συνειδητοποιεί μόνο η Κοντή ότι είναι η κοντή, αλλά και οι γύρω της.

Ακόμα και όταν βρεις ρούχα στο μέγεθός σου θα ακουστεί το σχόλιο «Καλέ, αυτό σε κάνει να μοιάζεις 15 χρονών!» από μια άλλη τυχαία πελάτισσα (που έχει βάλει στο μάτι το κομμάτι που κρατάς)! Το κακό της υπόθεσης είναι ότι τις περισσότερες φορές επηρεάζεσαι και αφήνεις το ωραίο καπελάκι ή συνολάκι στα χέρια της φλύαρης ύαινας. Κρίμα…

Στις συναυλίες:

Θυμάσαι εκείνη την συναυλία που περίμενες πώς και πώς να δεις; Φυσικά και όχι! Αφού δεν έφτανες να τη δεις! Τα βάσανα της Κοντής δεν περιορίζονται μόνο στις συναναυλιακές αρένες, αλλά και στα νυχτερινά μαγαζιά/club-στο χωριό μου τα λέγαμε ορθάδικα-που το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να χορέψεις. Α! Και να γλιστρήσεις ύπουλα προς το μπαρ…Ποιος θα σε δει!



Στις συναναστροφές με τους ψηλούς ανθρώπους

Για κάποιο μυστήριο λόγο όλες οι κοντές προσελκύουμε γύρω μας ψηλούς ανθρώπους από φίλους, αμόρε μέχρι και τυχαίο κόσμο που απλώς θέλει να μας εξυπηρετήσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις το χάσμα είναι ακόμα πιο εμφανές!


Στις «αγάπες και λουλούδια» με τα ψηλά αγόρια

Είναι ωραίο να μπορεί το αίσθημά σου να σε σηκώσει για να σε πάρει μια αγκαλιά. Είναι επίσης χαριτωμένο να σκύβει να σε φιλήσει.

Σε έναν τσακωμό ωστόσο η Κοντή μοιάζει περισσότερο με καρτούν των Looney Tunes, παρά με γυναίκα θυμωμένη! Δύσκολο να της κακιώσεις και δύσκολο να την πάρεις στα σοβαρά…



Σε οτιδήποτε αφορά ψηλά σημεία:

Μπορεί να είναι τα ψηλά ράφια του σούπερ μάρκετ ή τα ντουλάπια της κουζίνας- πάντα θα χρειάζεσαι μια χείρα βοηθείας είτε από άνθρωπο, είτε από σκαμπό!

Και κάτι τελευταίο…

Αυτό το «Αχ! Είσαι τόσο γλυκούλα έτσι μικροσκοπική που είσαι!» πρέπει να κοπεί μαχαίρι κυρίως από τον ανδρικό πληθυσμό. Η Κοντή δεν παύει να θέλει να ακούσει ότι είναι όμορφη, σέξι, μοιραία και σαγηνευτική. Οι ατάκες τέτοιου στιλ και οι λέξεις «χαριτωμένη» και «γλυκούλα» ταιριάζουν σε πόνυ, όχι σε εμάς!

Μην πλήττετε άλλο την femme fatale φαντασίωσή μας! Αμάν!

Φωτογραφίες: brightside.me

v