Γιατί αξίζει να μοιραστείς τη ζωή σου με έναν Υδροχόο!

Γιατί αξίζει να μοιραστείς τη ζωή σου με έναν Υδροχόο!

Ο Υδροχόοι, γεννημένοι από 21/1 έως 19/2, βλέπουν τον κόσμο ως έναν τόπο γεμάτο δυνατότητες! Μπορεί να αγαπάει την ανεξαρτησία και να μην αντέχει την καταπίεση (και την πίεση), αλλά ο Υδροχόος είναι ένας άνθρωπος πανέξυπνος, ζεστός και εξαιρετικά δοτικός! Γενικά, η φράση που τους ταιριάζει είναι «βλέπει μπροστά!» και αξίζει να μείνεις για πάντα μαζί τους γι' αυτούς τους απλούς λόγους:

1. Γιατί είναι πρώτα απ' όλα φίλος σου! Η φιλία είναι πολύ σημαντική για εκείνον και, όταν είσαι μαζί του, εκτός από έναν ζεστό σύντροφο έχεις και έναν καλό φίλο. 

2. Δεν βαριέσαι ποτέ! Η σχέση με έναν Υδροχόο είναι πολύ ευχάριστη και ποτέ βαρετή, συνηθισμένη και προβλέψιμη.

3. Έχει έντονη ενσυναίσθηση. Οι Υδροχόοι ψάχνουν διαρκώς τη σοφία, είναι πολύ παρατηρητικοί και μπορούν να συλλέξουν τις πληροφορίες τους αντικειμενικά, αφού τα συναισθήματά τους δεν μπαίνουν εμπόδιο.

4. Σέβεται την ατομικότητά σας, όπως θέλει κι από εσάς να σέβεστε τη δικιά του. Κατανοεί όταν θέλετε να περάσετε χρόνο με τον εαυτό σας ή τους φίλους σας και σπάνια θα γκρινιάξει για τέτοιους λόγους. 

5. Το σεξ είναι ξεχωριστό, όπως και ο ίδιος. Δεν έχει ταμπού και μπορεί να δοκιμάσει τα πάντα προκειμένου να σε δει να χαμογελάς από... απόλαυση. 

v