Dermaroller Pure Hyaluronic Acid: Λείανση των ρυτίδων σε 7 ημέρες

Dermaroller Pure Hyaluronic Acid: Λείανση των ρυτίδων σε 7 ημέρες

Advertorial
To Dermaroller® Pure Hyaluronic Acid 0,35%NL είναι ειδικά σχεδιασμένο για την περιοχή προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ και είναι ιδανικό για κάθε τύπο επιδερμίδας. Είναι απλό, χρηστικό και διατίθεται σε αμπούλες -τις μόνες αμπούλες που κυκλοφορούν στην αγορά για οικιακή χρήση, με τόσο υψηλή περιεκτικότητα σε υαλουρονικό οξύ.

To Dermaroller® Pure Hyaluronic Acid 0,35%NL είναι πραγματικά καινοτόμο καθώς:

  • προσφέρει βαθιά ενυδατική και αντιρυτιδική δράση,
  • λειτουργεί ανασταλτικά στη διαδικασία γήρανσης,
  • και βοηθά το δέρμα να επανακτήσει & να διατηρήσει την ελαστικότητα του.

Για ακόμα πιο άμεση λάμψη και πλούσια θρεπτική δράση για την κουρασμένη επιδερμίδα, χρησιμοποιήστε μαζί με τις αμπούλες την Dermaroller Mask® NL. Το φύλλο μεταξιού της Dermaroller Mask® NL είναι εμπλουτισμένο με υψηλής αποτελεσματικότητας πεπτίδια Matrixyl, Ceramide και Υαλουρονικό οξύ, τα οποία αποδεσμεύει σταδιακά, αποκαθιστώντας την υγρασία και τη θρέψη των κυττάρων της επιδερμίδας. Σας απαλλάσσει από το ενοχλητικό πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους, ενώ αφήνει το δέρμα λαμπερό, πλούσια ενυδατωμένο και με εξαιρετικά απαλή υφή.

Με συχνή χρήση των προϊόντων Υαλουρονικού οξέος Dermaroller®, η επιδερμίδα δείχνει πιο φωτεινή και φρέσκια, οι ρυτίδες μειώνονται και το δέρμα γίνεται απαλό και σφριγηλό.

Για ταλαιπωρημένες επιδερμίδες χρησιμοποιήστε 1 αμπούλα καθημερινά και εφαρμόστε τη μάσκα κάθε 2 μέρες. Μετά τον καθαρισμό της περιοχής, σπάστε το πλαστικό πώμα της αμπούλας και απλώστε το περιεχόμενό της, κάνοντας ελαφρύ μασάζ. Μόλις απορροφηθεί το προϊόν, εφαρμόστε τη μάσκα για 30 λεπτά. Μην ξεπλένετε το πρόσωπό σας μετά την εφαρμογή.

Το Dermaroller® Pure Liquid Hyaluronic Acid 0.35%® (όπως και όλα τα προϊόντα Dermaroller) διατίθεται αποκλειστικά από την ιατρική εταιρεία Dermamed και μπορείτε να το αγοράσετε από το ηλεκτρονικό κατάστημα με ένα κλικ εδώ. Περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο 210-8056000 & 801-11-8056000 όλο το 24ωρο.

v