Μετά το χάπι της επόμενης ημέρας η περίοδός μου έχει σκούρο χρώμα. Να ανησυχήσω;

Μετά το χάπι της επόμενης ημέρας η περίοδός μου έχει σκούρο χρώμα. Να ανησυχήσω

Πριν 5 μέρες, πήρα το χάπι της επόμενης μέρας και σήμερα μου ήρθε η περίοδος, αλλά είναι σκούρο το αίμα. Είναι κάτι ανησυχητικό;

Το χάπι της επόμενης μέρας μπερδεύει τον κύκλο και σίγουρα θα έχετε τελείως διαφορετική εικόνα από τη συνηθισμένη. Δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείτε. Αν δείτε κάτι περίεργο, πρέπει να κάνετε ένα τεστ κυήσεως στο αίμα. 

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v