Πώς θα φορέσετε τα oversized ρούχα για να μην δείχνετε σαν... σακί με πατάτες!

Πώς θα φορέσετε τα oversized ρούχα για να μην δείχνετε σαν... σακί με πατάτες!

Οι περισσότερες γυναίκες έχουμε τεράστια αδυναμία στα oversized ρούχα! Εκτός από άνεση μας χαρίζουν και μια... χουχουλιάρικη αίσθηση, στην οποία δεν μπορούμε να αντισταθούμε!

Αρκετές από εμάς ωστόσο, επιλέγουμε να τα φοράμε μόνο μέσα στο σπίτι, διότι μας έχει δημιουργηθεί η εντύπωση πως τα oversized ρούχα «πηγαίνουν» μόνο στις πολύ αδύνατες. Κι όμως κάνουμε λάθος! Δεν χρειάζεται να έχεις τις αναλογίες μοντέλου για να φαίνεσαι το ίδιο κομψή με τα μοντέλα του instagram. Τα παρακάτω... σωτήρια tips δίνουν τη λύση!

 

 


Αγοράστε oversized ρούχα που είναι κοντά στο νούμερό σας

Επειδή η γραμμή ενός πουλόβερ για παράδειγμα είναι φαρδιά, δεν σημαίνει ότι πρέπει να επιλέξουμε δύο νούμερα μεγαλύτερα για να το φορέσουμε. Ίσα-ίσα όσες έχουμε μερικά κιλάκια παραπάνω καλό είναι να μένουμε στο νούμερο που φοράμε.

Βάλτε το t-shirt, το πουλόβερ ή το πουκάμισο μέσα στο παντελόνι

Αυτό το κόλπο δημιουργεί μια αίσθηση γραμμής και δεν φαίνεται να «κολυμπάτε»μέσα στο ρούχο! Αν βάλετε λίγο από το μπροστινό κομμάτι υφάσματος μέσα στο παντελόνι, αμέσως το outfit σας θα είναι πιο κολακευτικό.

Συνδυάστε τα oversized μπλουζάκια με στενά παντελόνια και φούστες σε ίσια γραμμή

Η αντίθεση που δημιουργείται κάνει το ντύσιμό σας να φαίνεται πιο κομψό και κολακεύει το σώμα σας.  Ανάλογα τους συνδυασμούς που θα κάνετε, δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα παπούτσια. Μην φοβηθείτε να φορέσετε ψηλά τακούνια!

Φορέστε ζώνη

Ο καλύτερος τρόπος για να δώσετε σχήμα στο σώμα σας και για να μην δείχνετε σαν... σακί από πατάτες είναι να φορέσετε μια ζώνη. Έτσι απλά λοιπόν, αναδεικνύετε τη σιλουέτα σας.

Φωτογραφίες: pinterest.com

v