Υπάρχει τρόπος να αδιαθετήσω νωρίτερα;

Υπάρχει τρόπος να αδιαθετήσω νωρίτερα

Καλησπέρα! Είναι να αδιαθετήσω σε 7-8 μέρες και θέλω να γίνει νωρίτερα. Υπάρχει τρόπος; 

Για να κερδίσετε 7-8 ημέρες δεν αξίζει τον κόπο να κάνετε οποιαδήποτε ορμονική παρεμβολή στον οργανισμός σας. Ούτως ή άλλως δεν είναι εύκολη, αλλά σε μεγάλες δόσεις ορμονών θα μπορούσε να σας κάνει να αδιαθετήσετε ευκολότερα. 

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v