Βρέφος 3 μηνών το νεότερο κρούσμα του κορονοϊού στην Ελλάδα

Βρέφος 3 μηνών το νεότερο κρούσμα του κορονοϊού στην Ελλάδα

Ενώ, παρά τα αυστηρά μέτρα, τα κρούσματα αυξάνονται καθημερινά, η είδηση πως ανάμεσά τους βρίσκεται κι ένα βρέφος 3 μηνών προκάλεσε νέους φόβους και έντονο μούδιασμα σε όλους μας. Παρ’ όλ’ αυτά, η ψύχραιμη, θαρραλέα φωνή της μητέρας του και τα καλά νέα για την μέχρι τώρα πορεία της υγείας του μας γέμισαν αισιοδοξία κι ελπίδα για το καλύτερο.

Με δηλώσεις της σε ειδησεογραφική εκπομπή, η μητέρα του νεότερου ασθενή Covid-19 της χώρας είπε πως το βρέφος γεννήθηκε πρόωρα κι έμεινε για 49 μέρες στην εντατική, αλλά μετά την επιστροφή στο σπίτι παρουσίασε συμπτώματα βρογχιολίτιδας, την οποία ξεπέρασε με εκ νέου νοσηλεία – σε ιδιωτική κλινική – και την κατάλληλη αγωγή.

Πρόσφατα, το μωρό παρουσίασε και πάλι συμπτώματα βρογχιολίτιδας και μετέβη στο Παίδων για νοσηλεία. Ως ύποπτο κρούσμα, λόγω συμπτωμάτων του αναπνευστικού, το παιδί ελέγχθηκε για κορονοϊό και βρέθηκε θετικό. Από την Παρασκευή, βρίσκεται σε θάλαμο αρνητικής πίεσης και ευτυχώς η πορεία της υγείας του είναι καλή. Η μητέρα, που παρουσιάζει ύποπτα συμπτώματα, περιμένει τα δικά της αποτελέσματα.

Εμείς ευχόμαστε να πάνε όλα καλά και για τους δυο τους και σύντομα να επιστρέψουν στο σπίτι τους, όπου τους περιμένει η υπόλοιπη οικογένεια.

Πηγή: in.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v