Συγκινητικό σημείωμα κατοίκων προς τους ανθρώπους που καθαρίζουν τη γειτονιά τους

Συγκινητικό σημείωμα κατοίκων προς τους ανθρώπους που καθαρίζουν τη γειτονιά τους

Αυτόν τον καιρό, που ο φόβος για τον κορονοϊό και ο «εγκλεισμός» στο σπίτι μας έχουν καταρρακώσει, όλοι μας έχουμε ανάγκη από ευχάριστες ειδήσεις που θα μας γεμίσουν ελπίδα και αισιοδοξία.

Και αυτό κατάφερε να κάνει ένα απλό αλλά τόσο ουσιαστικό μήνυμα των κατοίκων της Νέας Φιλαδέλφειας προς τους εργαζόμενους καθαριότητας.

Οι εργαζόμενοι καθαριότητας είναι οι αφανείς ήρωες που κρατούν τις γειτονίες καθαρές, ενώ ταυτόχρονα ρισκάρουν την υγεία τους. Ο ρόλος τους ωστόσο είναι απαραίτητος για την κοινωνία.

Σε μια γειτονιά της Νέας Φιλαδέλφειας, λοιπόν, ένα μήνυμα ευγνωμοσύνης σκορπίζει χαμόγελα, την ώρα που οι πολίτες μένουν στα σπίτια τους μετά το μέτρο απαγόρευσης κυκλοφορίας για την αντιμετώπιση του κορωνοϊού.

Σε έναν κάδο απορριμάτων στην οδό Σαρδέων, οι κάτοικοι ευχαρίστησαν τους εργαζομένους καθαριότητας, που κρατούν την πόλη καθαρή, διακινδυνεύοντας την υγεία τους εξαιτίας της πανδημίας του κορωνοϊού.



«Σας ευχαριστούμε που με κίνδυνο την υγείας σας κρατάτε τη γειτονιά μας καθαρή. Κάτοικοι οδού Σαρδέων, Νέα Φιλαδέλφεια», γράφει το μήνυμα.

Πηγή: e-motions.gr

v