Γιατρός βλέπει τον γιο του να μπουσουλάει πρώτη φορά πίσω από ένα τζάμι...

Γιατρός βλέπει τον γιο του να μπουσουλάει πρώτη φορά πίσω από ένα τζάμι...

Τους δύσκολους αυτούς μήνες που διανύουμε, οι αληθινοί σούπερ ήρωες δεν φοράνε κάπες, αλλά ιατρικές ρόμπες, γάντια και μάσκες. Είναι οι άνθρωποι που εργάζονται νυχθημερών στα νοσοκομεία, εκτεθειμένοι στον κορονοϊό, προσπαθώντας να φροντίσουν τους συνανθρώπους μας.

Κάποιοι από αυτούς είναι γονείς και είναι αναγκασμένοι να βρίσκονται μακριά από την οικογένειά τους για να προστατεύσουν τ' αγαπημένα του πρόσωπα.

 

Η παρακάτω φωτογραφία που δείχνει έναν πατέρα με τον γιο τους να ακουμπούν το τζάμι, καθώς δεν μπορούν ν' αγκαλιαστούν, τράβηξε την προσοχή του διαδικτύου και διαδόθηκε σ' όλον τον κόσμο!

Η ιστορία, όμως, που κρύβεται από πίσω, ειδικά για όσους είναι γονείς, είναι ακόμα πιο συγκινητική αφού αυτός ο μπαμπάς είδε τον γιο του να μπουσουλάει για πρώτη φορά πίσω από το τζάμι!

Μάλιστα, το κίνητρό του μικρού για να μπουσουλήσει ήταν ο μπαμπάς του που στεκόταν στην αυλή και τον κοιτούσε από μακριά. 

 

Tην υπέροχη και συγκινητική φωτογραφία ανέβασε η σύζυγος του γιατρού, ο οποίος απουσιάζει εδώ και δύο εβδομάδες απ΄το σπίτι του.

«Μόλις ο γιος μας είδε τον μπαμπά του έξω απ΄το τζάμι, αμέσως μπουσούλησε (για πρώτη φορά!) προς το μέρος του. Ήθελε να τον πάρει αγκαλιά. Ήταν μια γλυκιά εικόνα που ταυτόχρονα σου ραγίζει την καρδιά» είπε η μητέρα του αγοριού, ενώ ταυτόχρονα μίλησε και όλες τις ευχές και τα ''ευχαριστώ'' που τις έστειλαν διάφοροι χρήστες του facebook για τον άντρα της.

«Όσο τηρούμε τους κανόνες και μένουμε σπίτι, τόσο μειώνεται ο κίνδυνος εξάπλωσης του ιού. Προστατεύουμε και τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας. Τους χρειαζόμαστε.»

Πηγή: fox11online.com

v