Μητέρα αγκαλιάζει το παιδάκι της μετά από 49 ημέρες στην καραντίνα και συγκινεί

Μητέρα αγκαλιάζει το παιδάκι της μετά από 49 ημέρες στην καραντίνα και συγκινεί

Αυτές τις δύσκολες ημέρες πολλοί από εμάς έχει χρειαστεί να μείνουν μακριά από τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Είμαστε όμως τυχερές (στην ατυχία μας) γιατί έχουμε τα παιδάκια μας κοντά μας να μας δίνουν χαρές και ελπίδα.

Σκεφτείτε για λίγο πώς θα ήταν να τα αποχωριζόμασταν έστω και λίγες ημέρες; Δυσβάσταχτο πέρα από κάθε αμφιβολία! 

Όταν λοιπόν είδαμε αυτή την μαμά να επιστρέφει, έπειτα από 49 ημέρες στην καραντίνα, πίσω στο παιδάκι της - δεν μείναμε ασυγκίνητοι.

Η δημοσιογράφος Τζάνις Φρέγιερ, ανταποκρίτρια για το NBC News κάλυπτε τις ειδήσεις για την πανδημία του κορονοϊού στην Ιαπωνία, την Κίνα και το Ηνωμένο Βασίλειο. 

Όταν επέστρεψε σπίτι της έπρεπε να μπει απευθείας σε καραντίνα σε περίπτωση που εμφάνιζε τα συμπτώματα του κορονοϊού και έτσι δεν κατάφερε να δει την οικογένειά της.

Εξαιτίας της απομόνωσης και των περιορισμένων μετακινήσεων, οι μέρες που έμεινε μακριά απ' το παιδί της έφτασαν τις 49!

Όταν, λοιπόν, επιτέλους επιστρέφει σπίτι και στην οικογένειά της, ο μικρός της γιος τρέχει προς το μέρος της και της δίνει μια τεράστια αγκαλιά. Στην ανάρτηση που ανέβηκε στο twitter  η μητέρα γράφει «Η ανησυχία, οι αποφάσεις, οι αποτυχίες, η απομόνωση. Κατά την διάρκεια όλων αυτών των ημερών αυτός ο μικρός άντρας υπήρξε γενναίος, γλυκός και δυνατός. Μου έχει λείψει παραπάνω απ΄όσο μπορώ να περιγράψω με λόγια. Αυτή η αγκαλιά ήταν, χωρίς αμφιβολία, η καλύτερη».

Στο βίντεο ο γιος της, της φωνάζει «Μαμά, μαμά έλα γρήγορα» ενώ τρέχει κλαίγοντας στην αγκαλιά της.

Σίγουρα είναι από τις πιο συγκινητικές στιγμές που έχουμε παρακολουθήσει τις τελευταίες μέρες!

Πηγή: today.com

v