Πασχαλινές λαμπάδες που μπορείτε να παραγγείλετε και να παραλάβετε άμεσα!

Πασχαλινές λαμπάδες που μπορείτε να παραγγείλετε και να παραλάβετε άμεσα!

Μπορεί το φετινό Πάσχα να είναι διαφορετικό, αλλά όλοι θέλουμε να στείλουμε λαμπάδες στα βαφτιστήρια μας ή να κάνουμε ένα μικρό δωράκι στα παιδιά και τους φίλους μας. Ωστόσο, στην προσπάθειά μας να παραγγείλουμε από μεγάλες και γνωστές αλυσίδες, διαπιστώσαμε πως οι μέρες παράδοσης υπερβαίνουν τις ημέρες του Πάσχα ενώ κάποια προϊόντα έχουν ημερομηνία παράδοσης ακόμα και μετά το τέλος του Απριλίου. 

Έτσι, ψάξαμε και βρήκαμε τις πιο όμορφες «συνοικιακές» λαμπάδες που μπορείτε να παραγγείλετε διαδικτυακά και να τις έχετε στο σπίτι σας άμεσα και γρήγορα. Εξάλλου, είναι μια περίοδος που η τοπική αγορά έχει ανάγκη την συμπαράστασή μας ώστε να συνεχίσει να λειτουργεί κανονικά και μετά από την πανδημία. 

Το βιβλιοπωλείο της γειτονιάς μας είναι πολύτιμο, και πρέπει να το στηρίξουμε!

Easy
Μ. Αλεξάνδρου 16, Άλιμος 

 Για άμεσες παραδόσεις εντός Αττικής, μπορείτε να επισκεφθείτε τον συγκεκριμένο ιστότοπο που σίγουρα θα ευχαριστηθείτε τις πασχαλινές σας αγορές. Για εσάς που μένετε στα νότια, μπορείτε να παραλάβετε την παραγγελία σας δωρεάν από το κατάστημα. 

Μεθ΄ημών
Ηρώων Πολυτεχνείου 43, Ν. Πεντέλη

Ένα κουκλίστικο βιβλιοπωλείο στην πλατεία της Νέας Πεντέλης σας περιμένει να βρείτε τα πιο ευφάνταστα και πρωτότυπα δώρα για τους μικρούς και μεγάλους φίλους σας, αλλά και λαμπάδες για τα βαφτιστήρια σας. Εάν είστε κάτοικοι των βορείων προαστίων επισκεφθείτε τη σελίδα τους στο Facebook, τηλεφωνήστε και σίγουρα θα έχετε αυτό που θέλετε άμεσα και γρήγορα!

 
Χαρτογωνία
Πευκών 74, Μεταμόρφωση

Από την ίδρυση της Χαρτογωνίας το 2004 μέχρι και σήμερα, ανανεώνουν συνεχώς  τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους προσπαθώντας να καλύπτουν τις ανάγκες των πελατών τους. Εκτός από λαμπάδες, θα βρείτε όμορφα δωράκια, βιβλία καθώς και αναλώσιμα. 

        

Kitty Book Store
Λ. Βασιλέως Παύλου 65Α, Βούλα

Εκτός από λαμπάδες και παιχνίδια, στο συγκεκριμένο βιβλιοπωλείο σας κάνουν δώρο τα μεταφορικά για αγορές άνω των €19,90 και λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξυπηρετούν τις περιοχές: Βάρη, Βούλα, Βουλιαγμένη και Γλυφάδα. Οι λαμπάδες τους καλύπτουν ακόμα και τα πιο απαιτητικά γούστα και σίγουρα θα βρείτε ό,τι ζητάτε!

 

 Eshop4all
Δημαρχείου 26, Αιγάλεω

Στο eshop4all δεν θα βρείτε μόνο υπέροχες λαμπάδες αλλά και οτιδήποτε αφορά τα παιδιά του περιβάλλοντός σας. Αξίζει τον κόπο μια διαδικτυακή επίσκεψη για να μην μείνει κανείς παραπονεμένος φέτος το Πάσχα!

  

Δαναός
Λ. Μεσογείων 230, Χολαργός

Εάν παραγγείλετε μεταξύ 00:00 με 14:00, παραλαμβάνετε την ίδια μέρα! Ένα πολυκατάστημα για όλα τα γούστα που σίγουρα δεν θα σας αφήσει παραπονεμένους... 

v