8 λόγοι που η σχέση σας θα είναι πιο δυνατή μετά την καραντίνα

8 λόγοι που η σχέση σας θα είναι πιο δυνατή μετά την καραντίνα

Η περίοδος που περνάμε, εκτός από δύσκολη είναι και πρωτόγνωρη! Όλα είναι διαφορετικά και μάλλον, όλα θα εξακολουθήσουν να είναι διαφορετικά και στο μέλλον. Σε όλο αυτό, ο πιο σημαντικός μας σύμμαχο είναι ο σύντροφό μας. Ο άνθρωπος που διαλέξαμε να είναι πάντα στο πλευρό μας και μαζί του να ξεπερνάμε όλα τα εμπόδια που συναντάμε. Πολλές φορές μάλιστα, οι αντίξοες συνθήκες μας φέρνουν ακόμα πιο κοντά του και μας θυμίζουν γιατί κάποτε τον ερωτευθήκαμε τόσο πολύ... Γι' αυτό λοιπόν, αυτό που ζούμε σήμερα, μας φέρνει ακόμα πιο κοντά στον άνθρωπό μας. 

Θα συζητήσετε πολύ

Εκτός από το ότι βρίσκεστε περισσότερο μαζί στον ίδιο χώρο, υπάρχουν πολλά περισσότερα πρακτικά (και όχι μόνο…) θέματα να λύσετε. Η καθημερινότητα έχει αλλάξει και όλα δείχνουν πως το αύριο θα είναι τελείως διαφορετικό. Εκτός από το οικονομικό που μας απασχολεί όλους, έχουμε επηρεαστεί και ψυχολογικά ενώ η ανασφάλεια για την επόμενη μέρα είναι εντονότερη! Παράλληλα, η περισσότερη τριβή με τον σύντροφό μας φέρνει στην επιφάνεια προβλήματα που πιθανόν υπήρχαν στη σχέση μας, αλλά και ευχάριστες αναμνήσεις που ίσως είχαμε ξεχάσει. Θέματα που έχουμε ανάγκη να συζητήσουμε και να αναλύσουμε ώστε να νιώσουμε καλύτερα - κι αν δεν το κάνουμε με το ταίρι μας, τότε με ποιον; 

Θα ενώσετε τις δυνάμεις σας απέναντι στις δυσκολίες

Μετά τη θεωρία, έρχεται η πράξη! Μετά τις συζητήσεις που θα κάνετε, λοιπόν, μάλλον θα προκύψουν λύσεις και ιδέες που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες σας. Εξάλλου, κάποτε υποσχεθήκατε πως θα είστε πάντα μια ομάδα και πως ο ένας θα στηρίζει τον άλλον και στα καλά, αλλά και στα δύσκολά... 

Θα διαχειριστείτε μαζί τον εγκλεισμό με τα παιδιά

Μία από τα δύσκολα που θα περάσετε μαζί αυτήν την περίοδο, είναι ο εγκλεισμός! Εκτός από εσάς δυσκολεύονται και τα παιδιά και χρειάζονται την υποστήριξή σας. Ως σύντροφοι και ως γονείς, λοιπόν, θα ενώσετε τις δυνάμεις σας και θα συνεργαστείτε ώστε να φέρετε και πάλι την ηρεμία και την ισορροπία μέσα στο σπίτι. Μία συνθήκη που θα σας φέρει πιο κοντά και θα συνειδητοποιήσετε ότι ο ένας συμπληρώνει και ολοκληρώνει τον άλλον. 

Θα περάσετε χρόνο σαν οικογένεια

Συνήθως, ο χρόνος που περνάμε όλοι μαζί σαν οικογένεια είναι περιορισμένος και τον στριμώχνουμε σε σύντομες βόλτες και επιτραπέζια παιχνίδια τα Σαββατοκύριακα. Πλέον, όμως, οι συνθήκες είναι διαφορετικές και έχουμε την ευκαιρία να είμαστε όλοι μαζί καθημερινά και συνεχώς. Οι συνθήκες βέβαια δεν είναι οι καλύτερες, αλλά οι ζυμώσεις που γίνονται μεταξύ μας μάς θυμίζουν πως οικογένεια δεν σημαίνει μόνο μια βόλτα στο εμπορικό κάθε Σάββατο, αλλά να γνωρίζεις τον άλλον σε βάθος, να μπορείς να επικοινωνείς ουσιαστικά και να αντέχετε ο ένας τον άλλον στα πάντα!

Θα θυμηθείτε γιατί ερωτευτήκατε… ή θα ερωτευθείτε πάλι από την αρχή

όλα αυτά, θα σας θυμίσουν γιατί επιλέξατε τον συγκεκριμένο άνθρωπο για να περάσετε μαζί του το υπόλοιπο της ζωής σας. Θα δείτε στοιχεία του χαρακτήρα του που είχατε ξεχάσει ότι έχει, ενώ δεν αποκλείεται να δείτε και ένα άλλο πρόσωπο που θα σας κάνει να τον ερωτευθείτε από την αρχή!

v