Sailor Moon: έρχονται οι 3 πρώτες σεζόν δωρεάν στο youtube!

Sailor Moon: έρχονται οι 3 πρώτες σεζόν δωρεάν στο youtube!

Κάποιες -ονόματα δεν λέμε- κάποτε, ξυπνούσαν ξημερώματα του Σαββάτου, περπατούσαν στις μύτες των ποδιών τους και στήνονταν μπροστά απ' την τηλεόραση με μοναδικό σκοπό ν' ακούσουν τη χαρακτηριστική φράση «Δύναμη του φεγγαριού μεταμόρφωσέ με!» από την εκνευριστικά γλυκιά Usagi ή αλλιώς Sailor Moon!

Τώρα, εν έτει 2020 και εν μέσω καραντίνας, τα παιδιά αλλά και εμείς-ας μην κρυβόμαστε- θα έχουμε την ευκαιρία από σήμερα κιόλας να απολαύσουμε την αγαπημένη σειρά των (όχι και τόσο) παιδικών μας χρόνων δωρεάν στο youtube!

Συγκεκριμένα, από σήμερα και κάθε Παρασκευή θα ανεβαίνουν στο επίσημο κανάλι της Sailor Moon στο Youtube 10 επεισόδια τη φορά μέχρι να ολοκληρωθούν συνολικά οι πρώτοι δύο κύκλοι τον Ιούλιο. 

Δυστυχώς, δεν θα υπάρχει η καλτ ελληνική μεταγλώτισση που αγαπήσαμε, αλλά ας παραμείνουμε στο θετικό της υπόθεσης. Για να σας γλυκάνουμε θα σας θυμίσουμε το τραγουδάκι της σειράς:

Για τους ελάχιστους που δεν γνωρίζουν την υπόθεση

Η Usagi (στα ιαπωνικά το όνομα σημαίνει λαγουδάκι) είναι ένα φυσιολογικό κορίτσι στο Γυμνασίο ώσπου μια μέρα συναντά μια παράξενη μαύρη γάτα που μπορεί και μιλά!Η γάτα της εξηγεi πως είναι μια πολεμίστρια και πρέπει να προστατέψει την Γη από το τους κακούς που ως είθισται στα παιδικά, θέλουν να την καταστρέψουν.

Έτσι η Usagi αποκτά μαγικές δυνάμεις και μεταμορφώνεται με τη βοήθεια μιας... πουδριέρας στην πολεμίστρια Sailormoon. Στο πλευρό της πολεμούν κι άλλες Sailor πολεμίστριες όπως η Sailor Άρης και η Sailor Κρόνος..

Φυσικά από την σειρά δεν λείπει το ρομάντζο καθώς ο γόης Μασκοφόρος που ακούει στο όνομα Μαμόρου πέφτει τ' ανάσκελα για την πρωταγωνίστρια!

H Sailor Moon προβλήθηκε για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση το 1995 και συνεχίστηκε μέχρι το 1998 περίπου και αμέσως κέρδισε τους μικρούς τηλεθεατές.

Τώρα, μας δίνεται η ευκαιρία να τη γνωρίσουμε και στα παιδιά μας!

v