Δασκάλα υιοθέτησε μαθητή της με σύνδρομο Down όταν αυτός έχασε τη μαμά του

Δασκάλα υιοθέτησε μαθητή της με σύνδρομο Down όταν αυτός έχασε τη μαμά του

Μια συγκινητική και τρυφερή ιστορία, μια μέρα μετά τη γιορτή της μητέρας, αποδεικνύει πως το μεγαλείο της μητρότητας δεν γνωρίζει από όρια και κανόνες! Ο λόγος για τον Jake Manning, ένα αγόρι με σύνδρομο Down που πρόσφατα έχασε τη μητέρα του από καρκίνο.

Μπορεί η μητέρα να ήταν μονογονέας, αλλά ο μικρός Jake βρήκε τον φύλακα-άγγελό του στο πρόσωπο της δασκάλας του που αποφάσισε να τον υιοθετήσει. Η δασκάλα μάλιστα δήλωσε πως «ερωτεύτηκε τον Jake αμέσως» όταν τον πρωτοσυνάντησε πριν από τέσσερα χρόνια.

Πάμε, όμως, να πιάσουμε την ιστορία από την αρχή:

Καθώς η υγεία της μητέρας του Jake χειροτέρευε, η δασκάλα του που του είχε αδυναμία αναρωτήθηκε τι θα απογίνει ο μικρός μαθητής της. Τότε, μαζί με τον σύζυγό της, κατέστρωσαν ένα Plan B για την περίπτωση που θα επιβεβαιώνονταν το χειρότερο σενάριο και το ανακοίνωσαν στην άρρωστη μητέρα. 

 «Αν χρειάζεσαι ένα εναλλακτικό πλάνο για τον Jake, η οικογένειά μας με μεγάλη χαρά θα τον κάνει μέλος της». Η μητέρα του Jake τότε τής απάντησε: «Απόψε θα κοιμηθώ καλύτερα από ό,τι έχω κοιμηθεί εδώ και πάρα πολύ καιρό».

Σταδιακά, ο Jake άρχισε να περνάει χρόνο με την ζευγάρι και τα τρία παιδιά τους και όλοι μαζί τον αγκάλιασαν με αγάπη. Όταν τελικά ο καρκίνος νίκησε την μητέρα του αγοριού, ο Jake είπε: «Η μαμά μου πήγε στον παράδεισο. Θα είναι πάντα στην καρδιά μου».

Η δασκάλα του, αν και βαθιά πληγωμένη από την απώλεια εκείνης της γυναίκας, υποδέχτηκε αμέσως το ορφανό αγόρι στο σπίτι της, σχολιάζοντας ότι «ο Jean θα συνεχίσει να ζει σε αυτό το σπίτι μαζί μας». 

Πηγή: diaforetiko.gr

v