Μου ήρθε κανονικά η περίοδος και μετά από λίγες μέρες είχα πάλι αίμα. Υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος;

Μου ήρθε κανονικά η περίοδος και μετά από λίγες μέρες είχα πάλι αίμα. Υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος

Μου ήρθε κανονικά η περίοδος και μετά από λίγες μέρες είχα πάλι αίμα. Υπάρχει πιθανότητα να είμαι έγκυος;

Το ότι είχατε δυο φορές περίοδο δεν είναι κάτι παθολογικό, ιδιαίτερα αν συμβεί μια φορά το χρόνο. Μπορείτε να το ξεχάσετε, να το παρακάμψετε.  Τώρα, αν είστε έγκυος ή όχι, ο μόνος τρόπος να το ξέρετε είναι να κάνετε μια χοριακή στο αίμα.  Δεν υπάρχει κάτι άλλο.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v