Αφού αφαιρέσω τον πολύποδα, θα καταφέρω να μείνω έγκυος;

Αφού αφαιρέσω τον πολύποδα, θα καταφέρω να μείνω έγκυος

Θα κάνω σύντομα αφαίρεση πολύποδα. Θα καταφέρω να κάνω ένα παιδάκι;

Το αν θα μείνετε ή όχι έγκυος δεν εξαρτάται μόνο απ' τον πολύποδα. Ο πολύποδας είναι ένας μόνο από τους παράγοντες που επηρεάζουν την επίτευξη ή όχι μιας εγκυμοσύνης. Σίγουρα θα πρέπει να δείτε τι γίνεται και με ορμόνες, σαλπιγγογραφία, σπερμοδιάγραμμα κλπ.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v