Ανοίγουν πάρκα αναψυχής και θεματικά πάρκα στις 15/6!

Ανοίγουν πάρκα αναψυχής και θεματικά πάρκα στις 15/6!

Τα καλά νέα είναι πως σταδιακά, επιστρέφουμε πλήρως στην παλιά μας κανονικότητα αφού ανοίγουν ένα ένα όλα τα μέρη και οι δραστηριότητες που μας ενδιαφέρουν. Μόλις τελειώσουν τα σχολεία, θα μπορούμε ήδη να περνάμε όμορφες ώρες με τα παιδιά σε πάρκα, δημιουργικές δραστηριότητες ή παιδικές παραστάσεις. 

Σύμφωνα με τις σημερινές ανακοινώσεις του υφυπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων κ. Νίκου Παπαθανάση,  σε λίγες μέρες ανοίγουν ξανά θεματικά πάρκα, κατασκηνώσεις, συναυλίες, παραστάσεις  και γυμναστήρια. 

Συγκεκριμένα

Συγκεκριμένα, ανοίγουν στις 15 Ιουνίου  τα γυμναστήρια και θεματικά πάρκα, στις 29 Ιουνίου οι κατασκηνώσεις και την 1η Ιουλίου ξεκινούν παραστάσεις, συναυλίες, συνέδρια και εκθέσεις.

Επιπλέον, από τις 6 Ιουνίου θα μπορούμε να τρώμε και στους εσωτερικούς χώρους των εστιατορίων, τα κυλικεία και αναψυκτήρια.

Από τις 15 Ιουνίου επίσης θα επαναλειτουργήσουν όλα τα καταλύματα διακοπών και άλλα καταλύματα σύντομης διαμονής, τα μουσεία, οι εγκαταστάσεις γυμναστικής και οι δραστηριότητες πάρκων αναψυχής και άλλων θεματικών πάρκων.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v