Σύλλογος Γονέων μετατρέπει τους γκρίζους τοίχους ενός Δημοτικού Σχολείου σε έργο τέχνης!

Σύλλογος Γονέων μετατρέπει τους γκρίζους τοίχους ενός Δημοτικού Σχολείου σε έργο τέχνης!

Ευτυχώς, υπάρχουν (και θα υπάρχουν πάντα) γονείς που πραγματικά ξεχωρίζουν! Παίρνουν τις καταστάσεις στα χέρια τους, αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και δίνουν πνοή και ελπίδα όχι μόνο στα παιδιά μας, αλλά και σε ολόκληρη την κοινωνία. 

Κάποιοι από αυτούς τους γονείς βρίσκονται στο Καματερό και αποφάσισαν να κάνουν στους μαθητές του 8ου Δημοτικό Καματερού μια τεράστια έκπληξη όταν θα επιστρέψουν στο σχολείο τους από την καραντίνα. 

Το γκρίζο σχολικό κτίριο, με πρωτοβουλία και έξοδα του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, μετατράπηκε σε ένα έργο τέχνης που κοσμεί ολόκληρη την περιοχή! Την μεταμόρφωση ανέλαβε ο ταλαντούχος ζωγράφος Χρήστος Ρουμελιώτης και το αποτέλεσμα είναι μαγικό.

«Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο 8ο δημοτικό!!!» γράφει ο Σύλλογος Γονέων του 8ου δημοτικού σχολείου Καματερού. «Αλλάζουμε το σχολείο μας, δίνουμε χρώμα στη γειτονιά μας! Το πρώτο μέρος ολοκληρώθηκε, ευχαριστούμε από καρδιάς το Χρήστο Ρουμελιώτη, που πραγματοποίησε άλλον ένα στόχο του συλλόγου μας (το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό) και ευχαριστούμε τους γονείς που μας στηρίζουν σε όλες τις δράσεις μας, χωρίς τη συνδρομή τους τίποτε απ' όλα αυτά δεν θα ήταν δυνατό. Συνεχίζεται...»

Και πραγματικά συνεχίστηκε, και οι γονείς δηλώνουν πανευτυχείς στη σελίδα τους στο Facebook:

«Νερό , Γη , Αέρας και Χρώματα γέμισε η αυλή του σχολείου μας!!! Το ταξίδι του Χρήστου ολοκληρώθηκε με τα πιο ζωντανά χρώματα και τα πιο ζεστά συναισθήματα!!! Τον ευχαριστουμε! Ευχόμαστε τα παιδιά μας να χαρούν το τελικό αποτέλεσμα και με χαρά να συναντηθούν πάλι στο σχολείο!!! Ο σύλλογος με αγάπη κατάφερε να ολοκληρώσει άλλο ένα μεγάλο έργο και να κάνει το 8ο δημοτικό ένα αξιοζήλευτο σχολείο!!!»

Πηγή: Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων 8ου Δημοτικού Σχολείου Καματερού

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v