«Δεν με ακούει η φωνή μου πια!»: η Χάρις Αλεξίου σταματά το τραγούδι!

«Δεν με ακούει η φωνή μου πια!»: η Χάρις Αλεξίου σταματά το τραγούδι!

Με τα τραγούδια και την μπάσα φωνή της Χαρούλας Αλεξίου βιώσαμε πληθώρα συναισθημάτων. Αγαπήσαμε, πληγωθήκαμε και χωρίσαμε. Τώρα, η μεγάλη αυτή Κυρία του ελληνικού τραγουδιού ανακοίνωσε ότι σταματάει το τραγούδι και αποσύρεται απ΄τα μουσικά δρώμενα.

Εμείς την ευχαριστούμε και θα συνεχίσουμε να ακούμε τα τραγούδια της που αγαπήσαμε τόσο πολύ!

Λίγο καιρό μετά από την κυκλοφορία του δίσκου της «Τα τραγούδια της ξενιτιάς» η Χάρις Αλεξίου ανακοίνωσε σε μια προσωπική της συνέντευξη στον Φώτη Απέργη στην εκπομπή του Δεύτερου Προγράμματος «Η κατάλληλη ώρα» πως σταματάει το τραγούδι.

«Δεν με ''ακούει'' πια η φωνή μου, είναι καλύτερο να σταματήσω» είπε χαρακτηριστικά, λέγοντας παράλληλα πως δεν δέχεται να συνεχίσει, εάν δεν μπορεί να τραγουδήσει καλά.

Η Χάρις Αλεξίου είναι μια από τις πιο αγαπημένες Ελληνίδες ερμηνεύτριες που με τα τραγούδια και τη μελωδική φωνή της ταξίδεψε γενιές και γενιές. 

Στην εκπομπή είπε ακόμα: «Μπορεί να με ακούσετε να λέω σε λίγο καιρό ένα ντουέτο που έκανα με τη Γιασμίν Λεβί, που έχω γράψει στους στίχους στα ελληνικά κι εκείνη στα ισπανικά, αλλά δε με "ακούει" η φωνή μου πια. Είπα ότι είναι καλύτερο να σταματήσω, δεν είναι σωστό» τόνισε η ίδια. Στο "χειρόγραφο" υπήρχε ήδη το πρόβλημα. Ήταν το τελευταίο μουσικό που έκανα. Όταν με κάλεσε ο Μικρούτσικος στους βράχους του είπα, "δεν τραγουδάω Θάνο μου πια αλλά θα είμαι εκεί για σένα”. Πήρα λίγο θάρρος, μετά συνεργάστηκα με τον Ξαρχάκο και ύστερα πήρα την οριστική απόφαση.»

Η ίδια δήλωσε χορτάτη απ ' όσα έζησε και από την επιβράβευση που ένιωσε αλλά ήρθε η ώρα να προχωρήσει και να αποδεχτεί τον εαυτό της όπως είναι τώρα!

Πληροφορίες: cnn.gr

v