Ο Πάνος Κιάμος είναι έτοιμος να ανοίξει τις νυχτερινές πίστες της Αθήνας

Ο Πάνος Κιάμος είναι έτοιμος να ανοίξει τις νυχτερινές πίστες της Αθήνας

Βρισκόμαστε ακόμη εν αναμονή των επίσημων αποφάσεων για το τι θα γίνει με τα νυχτερινά κέντρα και τις μεγάλες πίστες μέσα στο καλοκαίρι – πότε θα ανοίξουν και με ποιους όρους θα διασκεδάζουμε πλέον – αλλά υπάρχουν ήδη πληροφορίες για το ποιος θα δώσει το έναυσμα για λαϊκό ξεφάντωμα κι επιστροφή στην… νυχτερινή κανονικότητα. Αν όλα πάνε καλά λοιπόν, η αρχή θα γίνει από τα μέσα Ιουλίου στο λαμπερό Posidonio, όπου θα μας περιμένει ανανεωμένος κι έτοιμος για βράδια αξημέρωτα και... ελεύθερα κορονοϊού ο πολυαγαπημένος Πάνος Κιάμος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ο Θοδωρής Φέρρης έχει ήδη κλείσει με το Romeo για επάνοδο στα τέλη Αυγούστου, ενώ επιστρέφοντας από «τα μπάνια του λαού» θα μας υποδεχτούν με τις φωνάρες και τις κομματάρες τους ο Νίκος Οικονομόπουλος στην Fantasia και το εκρηκτικό δίδυμο Πάολα - Νίκος Κουρκούλης στο Teatro.

Μιλώντας πρόσφατα σε τηλεοπτική εκπομπή, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης είπε ότι το καλοκαίρι, οι ανοιχτοί χώροι θα λειτουργήσουν με τους απαραίτητους κανόνες προφύλαξης. Το ζήτημα όμως παραμένει ανοιχτό, καθώς αναμένεται και η άποψη των ειδικών, όχι μόνο για τις αποστάσεις και τα μέτρα ατομικής προστασίας, αλλά ακόμη και για «το πώς θα χορεύει ο κόσμος στις πίστες».

Μένει λοιπόν, να δούμε τι άλλο θα ζήσουμε αυτήν την περίεργη χρονιά που όλα γίνονται διαφορετικά. Να δούμε πώς θα ρίχνουμε τα τσιφτετέλια μας όταν έρθουμε στο κέφι, αν θα πετάμε λουλούδια στον ερμηνευτή ή αν η πίστα θα είναι προσβάσιμη μόνο για ζεϊμπεκιές εντός κύκλου χειροκροτητών με διάμετρο 2 μέτρα, τουλάχιστον!

Θυμίζουμε ότι στα τέλη Απρίλη, εν μέσω καραντίνας, ο Πάνος Κιάμος κυκλοφόρησε ένα νέο κομμάτι μετά από πάρα πολύ καιρό. Με αυτό το τραγούδι, που φέρει τον χαρακτηριστικό τίτλο «Θα περάσει», ο αγαπητός τραγουδιστής έστειλε ένα αισιόδοξο μήνυμα στο κοινό του, αλλά και μια μικρή γεύση του τι πρόκειται να γίνει στην πίστα του Posidonio, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν…

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v