«Eίναι υπέροχο να βλέπεις την κόρη σου να μεταμορφώνεται σε δυναμική γυναίκα!»

«Eίναι υπέροχο να βλέπεις την κόρη σου να μεταμορφώνεται σε δυναμική γυναίκα!»

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη ευτυχία για έναν γονιό από το να βλέπει το παιδί του να μεγαλώνει ευτυχισμένα. Κάποιες φορές είναι τρομακτικό το πόσο γρήγορα περνούν τα χρόνια, ενώ άλλες άκρως συγκινητικό να βλέπεις το κοριτσάκι σου να μεταμορφώνεται σε δυναμική γυναίκα. Με το γράμμα αυτής της μαμάς προς την κόρης της θα ταυτιστείτε απόλυτα.

«Αγαπημένη μου κόρη,

Χτες ονειρεύτηκα ότι ήσουν πάλι 10 χρονών! Σε είδα όπως ήσουν παιδάκι και η καρδιά μου πλημμύρισε από ευτυχία. Ήξερα ότι πρόκειται για όνειρο, παρόλα αυτά ήταν πολύ ζωντανό. Μπορούσα να δω τη φρεσκάδα στο πρόσωπό σου, τα λαμπερά σου μάτια και το αθώο γέλιο σου. Και έπειτα, ξύπνησα στο σήμερα...

Τώρα δεν είσαι πλέον 10 χρονών, έχεις φύγει απ'το σπίτι και έχεις παντρευτεί! Σε βλέπω καμιά φορά να ανησυχείς για τα χρόνια που περνάνε, να αμφιβάλλεις για τον εαυτό σου και να νιώθεις μετέωρη. Ξέρω ότι υπάρχουν στιγμές που θα ήθελες να γίνεις ξανά παιδί-να ζήσεις ξανά την ανεμελιά σου.

Σου λείπουν αυτές οι εποχές. Το ίδιο και μένα.

Θα ήθελα να σε πάρω πάλι κάτω απ' τις φτερούγες μου και να σε φροντίσω όπως τότε που ήσουν μικρή. Να νιώσω πάλι αυτή τη σιγουριά ότι είσαι ασφαλής δίπλα στη μαμά σου, η οποία σε υπεραγαπάει. Να σε προστατεύσω από τις δυσκολίες και τα προβλήματα της ζωής. 

Όμως απέναντι μου δεν έχω πια ένα κοριτσάκι, αλλά μια δυναμική γυναίκα με αμέτρητες δυνατότητες και ταλέντα. Πανέμορφη, γλυκιά, φιλόδοξη και γενναιόδωρη! Ο Θεός σε προίκισε με πολλά δώρα και εμάς, τους γονείς σου, μας ευλόγησε με μια υπέροχη κόρη-την τέλεια κόρη.

Και παρόλο που μεγάλωσες και δεν σε βλέπουμε πια τόσο συχνά όσο θα θέλαμε, είσαι πάντα μέσα στην καρδιά και τη σκέψη μας. Το σπίτι μας είναι και σπίτι σου και πάντα θα είναι. Ότιδήποτε συμβεί στη ζωή σου, οτιδήποτε κι αν επιλέξεις να κάνεις θα είμαστε πάντα δίπλα σου να σε στηρίζουμε και να σ' αγαπάμε

Ελεύθερη μετάφραση από herviewfromhome.com

v