Η γιαγιά που ράβει κάθε μέρα ένα φόρεμα για κάποιο φτωχό κορίτσι στην Αφρική

Η γιαγιά που ράβει κάθε μέρα ένα φόρεμα για κάποιο φτωχό κορίτσι στην Αφρική

Υπάρχουν δύο τρόποι να αντιμετωπίσεις τις άσχημες ειδήσεις για ανθρώπους που υποφέρουν: ο πρώτος είναι να στεναχωριέσαι από τον καναπέ σου, κι άλλος να αναλαμβάνεις δράση ώστε να τους βοηθήσεις όσο μπορείς!

Η Lillian Weber, η συμπαθητική ηλικιωμένη κυρία που βλέπετε στη φωτογραφία, ανήκει σίγουρα στην δεύτερη κατηγορία! 

Μια μέρα, η Lillian Weber συντροφιά με τις φίλες της, παρακολουθούσαν ένα ντοκιμαντέρ για έναν οργανισμό που τους προσέφερε ρούχα στα φτωχά παιδιά της Αφρικής και αποφάσισαν να βοηθήσουν κι εκείνες. 

Αρχικά, μάζεψαν όλες μερικά ρούχα για να τα στείλουν στα κορίτσια της Αφρικής μέσω του φιλανθρωπικού iιδρύματος «Little dresses for Africa». Η Lillian, όμως, θεωρώντας πως αυτό δεν ήταν αρκετό, αποφάσισε να ράψει κι άλλα φορέματα!

Από εκείνη την ημέρα ράβει ένα νέο φόρεμα καθημερινά. 

Κάθε πρωί ξεκινάει, κάνει ένα διάλειμμα στη μέση της ημέρας και συνεχίζει έως ότου ολοκληρώσει το φόρεμα. Από τότε έχει ράψει και στείλει στην Αφρική πάνω από 840 φορέματα κι αυτό που θέλει είναι να καταφέρει να τα κάνει 1000.

Αυτό θα γίνει αν όπως λέει η ίδια που κρατάει λογαριασμό, καταφέρει να φτάσει τα 100 σε λίγους μήνες. Ακόμη και τότε δεν πρόκειται να τα παρατήσει, αρκεί να έχει δυνάμεις.

Πηγή: e-motions.gr

v