Σε τι διαφέρει ο άντρας από τη γυναίκα Κριό και τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα ζώδια;

Σε τι διαφέρει ο άντρας από τη γυναίκα Κριό και τι συμβαίνει με τα υπόλοιπα ζώδια;

Θυμάστε τη φράση «αγόρια από τον Άρη, κορίτσια από την Αφροδίτη», η οποία τονίζει τις διαφορές μεταξύ των δυο φύλων; Απ' ότι φαίνεται ταιριάζει γάντι και στα ζώδια, αφού γυναίκες και άνδρες που ανήκουν στο ίδιο ζώδιο δεν έχουν απαραίτητα κοινά χαρακτηριστικά. Το αντίθετο μάλιστα! Κάποιες διαφορές είναι πολύ χτυπητές!

Κριός

Όσοι ανήκουν σ' αυτό το ζώδιο είναι δυναμικοί και ανεξάρτητοι! Η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα σε άντρες και σε γυναίκες είναι η φιλοδοξία τους. Η γυναίκα Κριός κυνηγάει την επιτυχία, την αναγνώριση, την καλή δουλειά, τα πολλά χρήματα και τον τέλειο σύντροφο μανιωδώς χωρίς να συμβιβάζεται. Ο άντρας Κριός από την άλλη είναι πιο «χαλαρός» και ξέρει να απολαμβάνει το τώρα.

Ταύρος

Η μεγαλύτερη διαφορά ανάμεσα σε έναν άντρα Ταύρο και μια γυναίκα είναι το πείσμα τους. Σε αντίθεση με τις γυναίκες, ο άντρας Ταύρος δεν είναι καθόλου διαλλακτικός, δεν υποχωρεί και μπορεί να σου κρατάει μούτρα για βδομάδες-αν όχι για μήνες!Αν δεν γίνει το δικό τους είναι ικανοί να σε ξεγράψουν από τη ζωή τους!

Δίδυμοι

Ίσως από τα πιο χαλαρά ζώδια μετά τους Τοξότες, οι Δίδυμοι (άνδρες και γυναίκες) ελάχιστα διαφέρουν μεταξύ τους. Η μόναδική διαφορά τους είναι ότι οι άντρες είναι πιο ευθυνόφοβοι σε αντίθεση με τις γυναίκες που αναλαμβάνουν τα ηνία στις δύσκολες καταστάσεις.

Καρκίνος

Όλοι ξέρουμε για τους Καρκίνους πόσο ευαίσθητοι είναι και κυρίως οι άντρες! Η μέγιστη διαφορά των δύο φύλων έγκειται στον τρόπο που χωρίζουν. Ενώ οι κύριοι πληγώνονται και κλείνονται στο καβούκι τους περιμένοντας μια ουρανοκατέβατη νέα αγάπη, οι γυναίκες Καρκίνοι ξαναμπαίνουν στο παιχνίδι του φλερτ πολύ γρήγορα και γίνονται κυνηγοί!

Λέων

Υπάρχει μια τεράστια διαφορά ανάμεσα στα δυο φύλλα που ανήκουν σ' αυτό το ζώδιο! Οι γυναίκες είναι πολύ ανοιχτόμυαλες και σύγχρονες σε αντίθεση με τους άντρες που είναι παραδοσιακοί και οπισθοδρομικοί σε αρκετά θέματα!

Παρθένος

Ο άντρας και η γυναίκα Παρθένος μοιράζονται πολλά κοινά χαρακτηριστικά, εκτός από τον τρόπο που λειτουργούν στην καθημερινότητα. Οι κυρίες αν και κλειστοί χαρακτήρες είναι πολύ πιο αυθόρμητες και δοτικές, σε αντίθεση με τους κυρίους οι οποίοι φιλτράρουν κάθε τους κουβέντα και κίνηση.

Ζυγός

Η μεγαλύτερη διαφορά ενός άντρα Ζυγού από μια γυναίκα είναι ότι εκείνος πρώτα θα κοιτάξει τον εαυτό του και έπειτα τους άλλους. Από την άλλη όσες ανήκουν σ' αυτό το ζώδιο γίνονται... χαλί να τις πατήσουν όταν αγαπούν!

Σκορπιός

Όπως και στην περίπτωση των Καρκίνων, έτσι και εδώ η μεγαλύτερη διαφορά είναι στο πώς χωρίζουν τα δυο φύλα. Ο άντρας Σκορπιός θα επιλέξει την αναίμακτη οδό της αδιαφορίας σε αντίθεση με τη γυναίκα η οποία θα φροντίσει να «τσιμπήσει» τον πρώην της εκεί που πονάει και κυρίως στην αυτοπεποίθησή του.

Τοξότης

Οι Τοξότες είναι ωραίοι και φευγάτοι άνθρωποι που δύσκολα μπαίνουν σε καλούπια και δεσμεύονται. Αυτό ισχύει για τις γυναίκες περισσότερο απ' ότι για τους άνδρες, καθώς όταν ερωτευτούν μεταμορφώνονται στους πιο πιστούς και αξιολάτρευτους συντρόφους! Αρκεί όμως να μην χάσουν το ενδιαφέρον τους!

Αιγόκερως

Η μεγαλύτερη διαφορά είναι στο πώς αντιμετωπίζουν το θέμα της δουλειάς. Οι άντρες Αιγόκεροι είναι εργασιομανείς και ζουν για τη δουλειά τους, σε αντίθεση με τις γυναίκες οι οποίες το βλέπουν πιο βιοποριστικά το ζήτημα. Με λίγα λόγια αν η γυναίκα Αιγόκερως κέρδιζε το τζόκερ, όλη μέρα θα ήταν σ' ένα ανάκλιντρο να χτενίζει τα μαλλιά της.

Υδροχόος

Η τρέλα πάει σύννεφο σ' αυτό το ζώδιο, γι' αυτό και δύσκολα εντοπίζει κανείς τις διαφορές ανάμεσα στους άντρες και τις γυναίκες. Κι όμως, η διαφορά τους βρίσκεται στην φαντασία τους. Οι άντρες είναι ιδιαίτερα προικισμένοι σ' αυτόν τον τομέα!

Ιχθύες

Είναι απλό: οι γυναίκες Ιχθύες ξέρουν να συγχωρούν, ενώ οι άντρες όχι! Το αντίθετο μάλιστα- πεισμώνουν, θυμώνουν και μπορεί να σου κρατήσουν «μανιάτικο» ακόμη και το πιο αδιάφορο πταίσμα σου!

v