Κάθε φορά που έχω περίοδο πονάω πολύ και κάνω εμετούς. Τι να κάνω;

Κάθε φορά που έχω περίοδο πονάω πολύ και κάνω εμετούς. Τι να κάνω;

Ερώτηση:
Είμαι 17 χρονών και έχω μεγάλο θέμα με την περίοδό μου. Οι πόνοι είναι πολλοί και έντονοι, όμως, το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι κάνω πολλούς εμετούς από την 1η έως και την 5η μέρα (έχω διάρκεια περιόδου 7 ημέρες) και έχω θέμα με το σχολείο και όλα τα συναφή. Εδώ και 3 χρόνια συμβαίνει αυτό. Συμβουλεύτηκα κάποιους γιατρούς και μου είπαν πως οι τάσεις για εμετό δεν μπορούν να σταματήσουν καθώς αυτό οφείλεται στην αντίδραση του οργανισμού μου. Ωστόσο, αυτό με εμποδίζει σε διάφορες υποχρεώσεις μου και επίσης είναι πολύ ενοχλητικό καθώς πονά όλες τις μέρες. Μπορώ να κάνω κάτι (έχω δοκιμάσει ντεπόν, αλγκοφρέν, παναντόλ και πονστάν - το οποίο μου προκαλεί πόνους στο στομάχι και το σταμάτησα).
Απάντηση:

Το θέμα σας είναι δύσκολο και σίγουρα θέλει συζήτηση από κοντά. Υπάρχουνλύσεις, αλλά μπορούν να εφαρμοστούν μόνο μετά από ειδικές επεμβάσεις, ώστε να είστε ασφαλής.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v