5 παιδότοποι με ανοιχτό χώρο για παιχνίδι (και καφεδάκι) με ασφάλεια

5 παιδότοποι με ανοιχτό χώρο για παιχνίδι (και καφεδάκι) με ασφάλεια

Η επιστροφή στην κανονικότητα βρίσκεται σε εξέλιξη και μέρα με τη μέρα, όλο και περισσότερες απ’ τις παλιές μας δραστηριότητες είναι εφικτές. Πρόσφατα, άνοιξαν και οι παιδότοποι που θα λειτουργήσουν όπως προβλέπει το Υπουργείο, με τα απαραίτητα μέτρα ασφαλείας. Βεβαίως, πολλοί από αυτούς βρίσκονται σε εσωτερικούς χώρους και ίσως αυτό να αποτελεί έναν ανασταλτικό παράγοντας για τους γονείς. Αντίθετα, οι παιδότοποι με μεγάλους εξωτερικούς χώρους μοιάζουν να είναι ασφαλέστεροι και πιο άνετοι για την προσεχή περίοδο. Σας παρουσιάζουμε 5 από αυτούς για να αρχίσετε τις καλοκαιρινές βόλτες για ξέφρενο παιχνίδι, λίγο πιο ξέγνοιαστοι.

Volta Fun Town στο Avenue

Λ. Κηφισίας 41-45, Μαρούσι, τηλ: 210 6109424

Στο εμπορικό κέντρο Avenue στο Μαρούσι, υπάρχει το Volta Fun Town, ένας παιδότοπος ευρύχωρος, με 2 μεγάλους εξωτερικούς χώρους και αμέτρητα παιχνίδια για παιδιά 1 έως 15 ετών, όπως η Καστροπολιτεία, το τραμπολίνο, ο τοίχος αναρρίχησης, η πίστα Rollerskating, το Baby Kart, το Ψάρεμα και πολλά άλλα. Οι γονείς, μπορείτε να συνδυάσετε την ψυχαγωγία του παιδιού με τα ψώνια σας, αλλά κι έναν χαλαρό καφέ στην καντίνα του παιδότοπου.

Loca Family Park

Λεωφόρος Βουλιαγμένης 119, Γλυφάδα, τηλ: 697 0022775

Το Loca Family Park στη Γλυφάδα, είναι το τέλειο μέρος για μια ευχάριστη έξοδο με τα παιδιά καθώς ο εξωτερικός του χώρος προσφέρει άνεση και πολλά απίθανα παιχνίδια όπως το φουσκωτό του Μπομπ Σφουγγαράκη, το τεράστιο τραμπολίνο και η πίστα με τα φουσκωτά βρακάκια. Προσφέρει επίσης ένα φωτεινό καθιστικό κι ένα υπέροχο υπαίθριο καφέ-μπαρ για τους γονείς, καθώς κι ένα μοναδικό εσωτερικό baby park για τα πολύ μικρά παιδιά που μπορεί να φιλοξενήσει και τους γονείς, αν θέλουν να είναι δίπλα στα ζουζούνια τους! 

Κηποπαιδεία

Εθνικής Αντιστάσεως 39, Παλλήνη, τηλ: 210 6033609

Η Κηποπαιδεία στην Παλλήνη είναι ένας ξεχωριστός παιδότοπος που θα κάνει τη βόλτα σας μέχρι την Παλλήνη να αξίζει. Εκτός απ’ τον ευρύχωρο εσωτερικό χώρο και το υπέροχο καφεστιατόριο (που περιλαμβάνει και παιδικά γεύματα), έχει έναν απίθανο μαγευτικό κήπο γεμάτο παιχνίδια και ξύλινες κατασκευές, όπως το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής (με ξύλινα ποδήλατα), το τραμπολίνο, το Ινδιάνικο Χωριό, το Καράβι, την μίνι φάρμα, τον Φυτικό Λαβύρινθο, το Σπίτι των Hobbit κ.α.

Ilioupolis Fun Park 

Σαλαμίνος και Ναυαρίνου, Ηλιούπολη, τηλ: 210 9924957

Σ’ έναν χώρο σχεδόν 2 στρεμμάτων μέσα στο Πάρκο Ναυαρίνου, θα βρείτε το Ilioupolis Fun Park, μια πανδαισία από φουσκωτά παιχνίδια, πισίνες με μπαλάκια και τραμπολίνο που περιμένουν τα παιδιά να εκφραστούν, να εκτονωθούν και να δημιουργήσουν. Ο πιο ζωντανός παιδότοπος της Ηλιούπολης, όμως, περιμένει και τους γονείς που μπορούν να απολαύσουν τον καφέ τους ανέμελοι στο ιδιαίτερα ζεστό και ασφαλές περιβάλλον.

Bubbles Park

Λ. Δημοκρατίας 9-11, Πέραμα, τηλ: 213 0362393



Το Bubbles Park είναι ένας μεγάλος, πλήρως ανακαινισμένος χώρος με θέα στη θάλασσα και άπειρες επιλογές παιχνιδιών για τα παιδιά σας, όπως το τραμπολίνο, τα απίθανα φουσκωτά παιχνίδια, ο τοίχος αναρρίχησης και πολλά άλλα. Δίπλα στον παιδότοπο, το χαλαρό καφέ υποδέχεται τους γονείς που μπορούν να αράξουν και να απολαύσουν τη μέρα τους την ώρα που τα παιδιά χαίρονται το παιχνίδι με την καρδιά τους.

v