5χρονος που οι γιατροί του είπαν πως δεν θα περπατήσει, κάνει τα πρώτα του βήματα!

5χρονος που οι γιατροί του είπαν πως δεν θα περπατήσει, κάνει τα πρώτα του βήματα!

Θαύματα συμβαίνουν αρκεί να μην χάνουμε την ελπίδα μας! Όπως δεν την έχασε και αυτή η οικόγενεια όταν οι γιατροί τους είπαν ότι το 5χρονο αγοράκι τους το οποίο πάσχει από μια σπάνια ασθένεια, δεν θα μπορέσει να περπατήσει ποτέ.

Κι όμως! Ο μικρός Camden Brooks Hanson τα κατάφερε και έκανε τα πρώτα του βήματα όπως φαίνεται και στο παρακάτω συγκινητικό βίντεο!

Ο γλυκύτατος μικρούλης πάσχει από παρεγκεφαλιδική ατροφία που επηρεάζει το τμήμα του εγκεφάλου που ελέγχει λειτουργίες όπως η ισορροπία, η ομιλία και ο συντονισμός.

Ξεκίνησε τις φυσιοθεραπείες από 18 μηνών και όπως είπαν σε συνέντευξη οι γονείς του:«έκανε 1-2 βήματα και έπεφτε αμέσως!». Οι γιατροί τους είχαν πει ότι δεν θα περπατούσε ποτέ μόνος του.

Το περασμένο Σάββατο ωστόσο, ο μικρός Camden έκανε τα πρώτα του βήματα μόνος, χωρίς καμιά βοήθεια. Οι γονείς συγκινημένοι ανέβασαν στο twitter ένα βίντεο με αυτή τη μοναδική στιγμή, το οποίο φυσικά έγινε viral με αμέτρητα σχόλια συμπαράστασης, αλλά και ευχές.

«Οτιδήποτε και αν καταφέρνει ο Camden, μικρό ή μεγάλο, το πανηγυρίζουμε, αλλά το να τον βλέπουμε να κάνει τόσα πολλά βήματα μόνος του και να νιώθει υπέροχα που τα κατάφερε είναι ένα απερίγραπτο συναίσθημα. Είμαστε περήφανοι κι ευλογημένοι που είναι γιος μας»είπε η μητέρα του!

Πατήστε το Link για να δείτε το video:

Πηγή:expressandstar.com

v