Mητέρα ακούει την καρδιά του νεκρού γιου της να χτυπά στην κοπέλα που τη δώρισε

Mητέρα ακούει την καρδιά του νεκρού γιου της να χτυπά στην κοπέλα που τη δώρισε

Την Εθνική Ημέρα Δωρητών του 2015, μία μητέρα που έχασε τον γιο της πριν χρόνια, είχε την ευκαιρία να ακούσει την καρδιά του να χτυπά στο στήθος της κοπέλας στην οποία την δώρισε και της έσωσε τη ζωή!

Την συνάντηση κανόνισε η κοπέλα, η οποία ήθελε να γνωρίσει τον άνθρωπο στον οποίον όφειλε τη ζωή της, και οι δυο γυναίκες, όταν συναντήθηκαν στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Τάμπα, έκλαψαν και αγκαλιάστηκαν σφιχτά όταν είδαν η μία την άλλη, με την μητέρα να δηλώνει: ««Νιώθω σαν να κέρδισα μια μια κόρη».

Ας τα πάρουμε, όμως, από την αρχή:

Ο γιος της Βίκυ Μπράνον, ο Ματθαίος, πέθανε στις 5 Ιουλίου 1996, από πιστόλι που εκπυρσοκρότησε. Ωστόσο η ίδια, παρά τον πόνο της για τον χαμό του γιου της, αποφάσισε να δωρίσει τα όργανά του και να προσφέρει το δώρο της ζωής σε όποιον το χρειάζεται. 

Την επόμενη μέρα, η καρδιά του 14χρονου αγοριού δόθηκε στην Τζένιφερ Λεντίνι, ένα 13χρονο κορίτσι που έπασχε από καρδιακή νόσο και νοσηλευόταν για μήνες, περιμένοντας να βρεθεί δότης για να γίνει μεταμόσχευση.

Σχεδόν είκοσι χρόνια μετά, η Βίκυ Μπράνον συναντά την Τζένιφερ και η συγκίνηση και των δύο αποτυπώνεται στα πρόσωπά τους. Η πρώτη ακουμπά το αυτί της στο στέρνο της δεύτερης και ακούει την καρδιά του γιου της: «Ο Ματθαίος μου είναι εκεί».

Η Τζένιφερ, η οποία είναι τώρα χαρούμενη και υγιής, χαρακτήρισε τον Μάθιου «φύλακα άγγελο» και έδωσε στην Βίκυ ένα κολιέ με τα αρχικά του και έναν άγγελο μέσα σε έναν κύκλο. 

Πηγή: mymodernmet.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v