Ποια ζώδια γίνονται οι καλύτερες πεθερές

Ποια ζώδια γίνονται οι καλύτερες πεθερές

Κακά τα ψέματα, όταν ακούμε κάτι για πεθερές, οι πρώτες σκέψεις που κάνουμε είναι συνήθως αρνητικές. Παρ’ όλ’ αυτά, πολλές από εμάς μπορούν να μπουν ότι όχι μόνο δεν κακόπεσαν, αλλά βρήκαν πεθερές που είναι σωστό μάλαμα, σαν δεύτερες μανάδες. Εντάξει, τον άνθρωπό σου τον διαλέγεις, αλλά η πεθερά είναι και λίγο τυχερό, οπότε δεν μπορείς να κάνεις και πολλά γι’ αυτό. Ή μήπως μπορείς; Για παράδειγμα, αν γνωρίζατε το ζώδιό της εγκαίρως, θα ξέρατε τι είδους πεθερά έχετε ώστε να είστε και καλύτερα προετοιμασμένη να την αντιμετωπίσετε; Οι παντογνώστες φίλοι μας, τα άστρα, δίνουν την απάντηση.

Κριός

Δυναμική ως προσωπικότητα, κοινωνική, δοτική, αλλά και εγωίστρια, η πεθερά Κριός τείνει να έχει γνώμη για όλα και θέλει να έχει την τελευταία λέξη. Είναι ανοιχτόκαρδη, όμως, κι αν δεν της πάτε κόντρα για ψιλοπράγματα θα γίνει ο καλύτερος σύμμαχός σας.

Ταύρος

Ίσως σας φανεί πολύ συντηρητική στην αρχή, αν όμως εστιάσετε στον ορθολογισμό της, η πεθερά Ταύρος μπορεί να μην είναι και τόσο δύσκολη περίπτωση. Αν σεβαστείτε τη θέση της και δεν «διεκδικήσετε» το παιδί της από ‘κείνη, θα τα πάτε τουλάχιστον καλά...  

Δίδυμος

Φυσει ανακατώστρα, αλλά και μέγας διπλωμάτης, η πεθερά Δίδυμος αποφεύγει τους τσακωμούς και λατρεύει να γεφυρώνει «χάσματα». Αν, μάλιστα, βρείτε τρόπο να επικοινωνήσετε μαζί της απ’ την αρχή, η σχέση σας δεν θα περάσει ποτέ κρίση.  

Καρκίνος

Μια απ’ τις πιο περιζήτητες πεθερές του ζωδιακού κύκλου, η πεθερά Καρκίνος είναι στοργική και ευαίσθητη, έτοιμη να σταθεί σαν μητέρα στον σύντροφο του παιδιού της. Είναι πάντα εκεί όταν τη χρειάζεστε και τα εγγόνια σας δεν θα μπορούσαν να έχουν καλύτερη γιαγιά.

Λέων

Η πεθερά Λέοντας είναι πληθωρική και γαλαντόμα και λαχταρά την αναγνώριση της παρουσίας και της… εξουσίας της. Δείξτε της ότι υπολογίζετε την εμπειρία και τη γνώμη της και θα γίνει η καλύτερη πεθερά, αν όμως την υποτιμήσετε δεν θα σας αφήσει σε χλωρό κλαρί.

Παρθένος

Μετρημένη, λογική, αλλά και λίγο υποχόνδρια, η πεθερά Παρθένος είναι εξαιρετικά αυστηρή με τον εαυτό της και με το παιδί της – δεν θα ήταν με εσάς; Θα σας κάνει κριτική, αλλά δεν θα σας αδικήσει ποτέ και θα κάνει τα πάντα να διαφυλάξει τη σχέση σας με το παιδί της.

Ζυγός

Αν υπάρχει πεθερά που θα σας έχει σαν παιδί της, τότε αυτή είναι η πεθερά Ζυγός, συνώνυμο της αυτοθυσίας, της ισορροπίας και της ανιδιοτέλειας. Όχι μόνο δεν θα μπει ποτέ ανάμεσά σας, αλλά θα σας στηρίξει με όλες τις τις δυνάμεις – ψυχολογικά και οικονομικά. 

Σκορπιός

Η πεθερά Σκορπιός δεν κάνει «εκπτώσεις» ούτε υποχωρήσεις όταν πρόκειται για το παιδί της κι έτσι μπορεί να σας κάνει τη ζωή δύσκολη, αν νιώσει πως δεν ανταποκρίνεστε στα στάνταρ της. Αν κερδίσετε όμως την εύνοιά της, θα κανει οτι μπορεί για να εγγυηθεί τη ευτυχία σας.

Τοξότης

Άνθρωπος ανεξάρτητος, αισιόδοξος και ειλικρινής, η πεθερά Τοξότης έχει όλα τα φόντα να γίνει και φίλη σας ακόμη. Έχει τη ζωή της κι έτσι δεν πρόκειται ποτέ να εισβάλλει στον χώρο σας. Εκτός κι αν θέλει να περάσει χρόνο με τα εγγόνια της, που είναι το καλύτερό της!

Αιγόκερως

Παραδοσιακή, τελειομανής και ακλόνητη στις αντιλήψεις της, η πεθερά Αιγόκερως δεν πρόκειται να ανακατευτεί στη ζωή σας παρά μόνο για ζήτηματα που θεωρεί πολύ σοβαρά ή αν διαισθανθεί πως το παιδί της δεν απολαμβάνει την ευτυχία που του αξίζει.

Υδροχόος

Η πεθερά Υδροχόος είναι ένας άνθρωπος του κόσμου, κοινωνική και δραστήρια, τόσο που μπορεί και να μην ασχοληθεί ποτέ μαζί σας. Ο μόνος λόγος να σας «ζορίσει» είναι αν η ζωή σας απέχει πολύ απ’ τις φιλοδοξίες που είχε για το καμάρι της.

Ιχθύς

Συναισθηματική και ανοιχτόκαρδη, αλλά και ιδιαιτέρως φαντασιόπληκτη, η πεθερά Ιχθύς μπορεί να γίνει απρόβλεπτη και να μην ξέρετε πως να αντιδράσετε στους παραλογισμούς της. Στα καλά της βέβαια, είναι γεμάτη ζεστασιά και κατανόηση, οπότε… έτερον εκάτερον!

v