Οι κολλητές μας είναι πιο πολύτιμες απ'όλο το χρυσάφι του κόσμου!

Οι κολλητές μας είναι πιο πολύτιμες απόλο το χρυσάφι του κόσμου!

Με τους φίλους δεν μοιραζόμαστε το ίδιο αίμα κι όμως γίνονται η δεύτερη οικογένειά μας. Μπορεί να μην συμφωνούμε στα πάντα και να καυγαδίζουμε συχνά, όμως, είναι το καταφύγιό μας και μαζί τους μπορούμε να είμαστε ο εαυτό μας. Η φιλία είναι ένα από τα σημαντικότερα αγαθά που αποκτάμε σ' αυτή τη ζωή γι' αυτό και πρέπει να την τιμούμε, αλλά και να τη φροντίζουμε, γιατί είναι πιο πολύτιμη κι από χρυσάφι!

Το παρακάτω άρθρο το αφιερώνουμε στις κολλητές μας που είναι πάντα δίπλα μας να μας παρηγορήσουν όταν χρειαστεί, αλλά και να πανηγυρίσουν με την χαρά μας.

 

 

 

«Είμαι στην φάση της ζωής μου που όταν μιλάω με την κολλητή μου στο τηλέφωνο και θέλω να πάω στην τουαλέτα, παίρνω το τηλέφωνο μαζί μου... Και της το λέω! Η οικειότητα μεταξύ μας είναι τέτοια που δεν υπάρχουν ντροπές.

Στο κάτω-κάτω οι αληθινοί φίλοι είναι αυτοί που ξέρουν τα πάντα για εμάς, μας έχουν δει στα χειρότερα μας και παρόλα αυτά παραμένουν στο πλευρό μας.

Συνήθως, το ποιοι είναι οι πραγματικοί μας φίλοι το καταλαβαίνουμε όταν είμαστε αρκετά μεγάλοι και φυσικά, όταν γινόμαστε γονείς. Τότε, μόνο αναγνωρίζουμε τους ''κακούς'' απ' τους ''καλούς''! Κάποια στιγμή στη ζωή μας, όλες κάναμε παρέα με μια φίλη-φίδι, με μια φίλη που κοίταζε μόνο τον εαυτούλη της ή με μια που μας έλεγε συνεχώς ψέματα.

Ευτυχώς, όμως, στην ζωή μας εμφανίστηκαν και μια-δυο φίλες, οι οποίες μας αγάπησαν και στάθηκαν άξια στο πλευρό μας, τιμώντας αυτό που έχουμε. Είναι αυτές που μας ''κακομαθαίνουν'' με την αγάπη τους και μας λένε πάντα την αλήθεια-ακόμα κι αν αυτή πονάει.

Δεν θα σου χαϊδέψουν τα αυτιά, θα στα πουν έξω απ΄τα δόντια και θα σε συνεφέρουν. 

Θέλουν να δουν μια αληθινή εικόνα του εαυτού σου και όχι μια φτιαχτή. Σε δέχονται με τις χάρες και τα ελαττώματά σου.

Όταν κάτι τις ενοχλεί, το λένε. Δεν κρύβουν πράγματα ''κάτω απ' το χαλί'' για να γίνονται αρεστές. Η σχέση που έχετε είναι πέρα για πέρα ουσιαστική!

Αληθινές φίλες είναι αυτές που θα σε βοηθήσουν και θα σου σταθούν χωρίς να περιμένουν ανταλλάγματα. 

Σε ακούν με όλη τους την προσοχή και σε αφήνουν να ξεσπάσεις μέχρι να ηρεμήσεις.

Οι φίλες σου γίνονται αδερφές σου και η μεταξύ σας σχέση είναι πιο πολύτιμη κι απ' όλο το χρυσάφι του κόσμου.»

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v