5 tips που θα κάνουν το σπίτι να φαίνεται πιο… ακριβό!

5 tips που θα κάνουν το σπίτι να φαίνεται πιο… ακριβό!

Ένα σπίτι μπορεί να φαίνεται πολυτελές και ακριβό, χωρίς όμως να είναι και απαραίτητα. Υπάρχουν ορισμένα έξυπνα tips που μπορούμε να ακολουθήσουμε και να μεταμορφώσουμε τον χώρος μας, απλά και οικονομικά. Δείτε ποιοι είναι αυτοί στο παρακάτω άρθρο:

Εντυπωσιακοί καθρέφτες

Ένα από τα πιο επιτυχημένα κόλπα των διακοσμητών, όταν θέλουν να «μεγαλώσουν» ένα χώρο, είναι οι καθρέφτες. Μπορείτε να δημιουργήσετε την ψευδαίσθηση του έξτρα χώρου με το να τοποθετήσετε ένα μεγάλο καθρέπτη σε έναν μεγάλο τοίχο. Μια καλή ιδέα επίσης, που θα δώσει ένα τόνο πολυτέλειας στο σπίτι σας είναι οι καθρέφτες μεσαίου μεγέθους σε στρογγυλό σχήμα σε διάφορα δωμάτια όπως το χολ, το σαλόνι ακόμα και στο μπάνιο!

Έπιπλα από ξύλο

Δώστε ρουστίκ και μοντέρνες πινελιές στον χώρο χρησιμοποιώντας έπιπλα κατασκευασμένα από ξύλο. Ειδικά το τραπεζάκι του καφέ, αν μοιάζει περισσότερο με γλυπτό, θα δώσει χαρακτήρα στο χώρο σας και πολυτελή νότα αναβαθμίζοντας ολόκληρο το σαλόνι.

Eνδιαφέροντα υφάσματα

Δώστε μερικές vintage πινελιές στο χώρο σας επιλέγοντας ένα ιδιαίτερο ύφασμα για τα μαξιλαράκια του καναπέ. Ένα ασυνήθιστο ύφασμα θα διαμορφώσει το χώρο σας δίνοντας του προσωπικότητα. Προσθέστε κάποια μικρά διακοσμητικά που δείχνουν (ή είναι) vintage όπως μια vintage υδρόγειο πάνω στο γραφείο ή στο τραπέζι του σαλονιού, ένα μικρό μπαούλο και ένα ιδιαίτερο antique βάζο.

Μοντέρνος φωτισμός

Ο τρόπος με τον οποίο θα φωτίσετε έναν χώρο κάνει την διαφορά στην λειτουργικότητά του, ανεξάρτητα το μέγεθός του. Ο σωστός φωτισμός δεν δημιουργεί μόνο το σωστό περιβάλλον και πιο ζεστή ατμόσφαιρα, αλλά μπορεί να αναδείξει ολόκληρο το δωμάτιο. Επιλέγοντας μοντέρνα φωτιστικά, δίνετε μια νότα πολυτέλειας!

Μεγάλοι πίνακες στον τοίχο

Όσο πιο μεγάλος είναι ο πίνακας στο σαλόνι σας τόσο πιο ακριβός θα δείχνει. Αυτό το στιλ διακόσμησης δείχνει πολύ chic και πολυτελές παρόλο που μπορεί να κοστίζει ελάχιστα. Κοιτάξτε σε καταστήματα με πίνακες για να βρείτε κάποια προσφορά ή δημιουργήστε έναν μεγάλο πίνακα μόνοι σας.

Πηγή:pinterest.com

v