Πετάς με Emirates και πεθαίνεις από κορονοϊό; Η εταιρεία θα σου πληρώσει την κηδεία!

Πετάς με Emirates και πεθαίνεις από κορονοϊό; Η εταιρεία θα σου πληρώσει την κηδεία!

Οι συνέπειες του κορονοϊού και της καραντίνας ήταν καταστροφικές για την οικονομία των χωρών και πολλές επιχειρήσεις, μικρές και μεγάλες, πλήγηκαν σε τεράστιο βαθμό. Δεν είναι να απορεί κανείς, λοιπόν, με την προσπάθεια των περισσότερων να ορθοποδήσουν και να καταφέρουν να επιζήσουν αυτής της πρωτόγνωρης κατάστασης. 

Όπως είναι φυσικό, οι αεροπορικές εταιρείες είναι από τις επιχειρήσεις που «λαβώθηκαν» περισσότερο και η ζημιά τους είναι σχεδόν ανεπανόρθωτη. Δοκιμάζουν, λοιπόν, διάφορα μέσα για να προσελκύσουν τους ταξιδιώτες -πέρα από αυτά που εξασφαλίζουν την ασφάλεια των επιβατών- ακόμα κι αν αυτά είναι αγγίζουν τα όρια του σουρεάλ.

Η αεροπορική εταιρεία Emirates τόσα χρόνια στέκεται δίπλα στον επιβάτη προσφέροντας άνεση και καλές πτήσεις. Τώρα εν μέσω πανδημίας όχι μόνο δεν τον ξεχνάει, αλλά τον βλέπει πάνω απ' όλα ως άνθρωπο και αναλαμβάνει μέχρι... και τα έξοδα της κηδείας του αν πεθάνει από κορονοϊό!

Συγκεκριμένα, η εταιρεία δέχεται να καλύψει την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη και θεραπεία, την καραντίνα σε ξενοδοχεία, ακόμα και την κηδεία κάποιου (φτου-φτου!) που έχει μολυνθεί από τον ιό στις πτήσεις της.

Αυτό το όχι και τόσο αισιόδοξο «πακέτο» υπηρεσιών αφορά όλους τους επιβάτες ανεξάρτητα από την κατηγορία της θέσης ή του προορισμού τους και θα εφαρμόζεται αυτομάτως.

Aν κάποιος παρουσιάσει συμπτώματα του κορονοϊού και χρειαστεί νοσηλεία η Emirates θα του καλύψει τα έξοδα έως 150.000 ευρώ.

Aν κάποιος επιβάτης διαγνωστεί θετικός αλλά δεν νοσηλευτεί, τότε η εταιρεία θα αποζημιώσει τον ίδιο και έναν συνοδό με 100 ευρώ την ημέρα για τα έξοδα καραντίνας σε ξενοδοχείο για 2 εβδομάδες.

Στην περίπτωση θανάτου λόγω   COVID-19, η εταιρεία θα καλύπτει τα έξοδα κηδείας του προσφέροντας 1.500 ευρώ.

Το συγκεκριμένο πρωτοφανές μέτρο θα ισχύσει έως τις 31 Οκτωβρίου 2020 και στόχος της εταιρείας είναι να ενθαρρύνει τους επιβάτες να ταξιδεύουν!

v