Πήρα το Norlevo όμως έχω αρκετή ροή αίματος. Να ανησυχήσω;

Πήρα το Norlevo όμως έχω αρκετή ροή αίματος. Να ανησυχήσω;

Ερώτηση:
Καλησπέρα σας. Ήμουν στις γόνιμες ημέρες όταν ήρθαμε σε επαφή με τον σύζυγο. Αμέσως μετά τη πράξη, έψαξα φαρμακείο και πήρα Norlevo. Είναι η 4η φορά που κάνω χρήση τέτοιου είδους χαπιού - φυσικά με χρόνων απόσταση το ένα με το άλλο. Δυστυχώς, αν και θα θέλαμε και 4ο παιδί, δεν γίνεται πλέον με τα κοινωνικοοικονομικά δεδομένα της εποχής. Πέραν αυτού, μετά από μία εβδομάδα μου ήρθε κανονική ροή αίματος που όμως έχει ξεπεράσει τη 1 1/2 εβδομάδα. Μήπως να αρχίσω να ανησυχώ για κάτι άλλο (εκτός εγκυμοσύνης); Βλέπετε η ροή του αίματος είναι αρκετή (αν και συνήθως έχω μεγάλη ροή κατά τη διάρκεια της έμμηνου ρύσης, σε σημείο αιμορραγίας) και αυτό είναι που με ανησυχεί! Ευχαριστώ πολύ.
Απάντηση:

Παίρνοντας φάρμακα όπως το Norlevo, διαταράσσετε την ορμονική ισορροπία του σώματός σας. Δεν είναι ένα φάρμακο του οποίου μπορείτε να κάνετε 2η, 3η, ή 4η χρήση. Αν το κάνετε, είναι λάθος. Από 'κει και ύστερα, τώρα θα έχετε αιμορραγία. Για να την ελέγξετε, πρέπει να σας δει ένας γιατρός, να σας δώσει τα κατάλληλα φάρμακα, να σας κάνει ένα υπερηχογράφημα και μια εξέταση χοριακής στο αίμα.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».   

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v