Ενώ έχω πάρει το duphaston δεν μου έχει έρθει η περίοδος. Να ανησυχήσω;

Ενώ έχω πάρει το duphaston δεν μου έχει έρθει η περίοδος. Να ανησυχήσω

Καλησπέρα σας. Έχω καθυστέρηση 34 ημέρες (δεν είμαι έγκυος, έχω κάνει εξετάσεις). Κάποιες ορμόνες είναι αυξημένες. Έχω πάρει το duphaston- 2 χάπια για 5 ημέρες και ενώ έχουν περάσει 3 ημέρες, δεν μου έχει έρθει περίοδος. Έχω κάτι πόνους. Πρέπει να ανησυχήσω;

Μετά από τη λήψη του Duphaston, δηλαδή προγεστερόνης, πρέπει να περιμένετε τουλάχιστον μία εβδομάδα για να δείτε τι συμβαίνει. Αν δεν έχετε περίοδο πρέπει να κάνετε ένα υπερηχογράφημα και μια εξέταση χοριακής στο αίμα.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».     

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v