Η 11χρονη κόρη μου κατουριέται πάνω της. Τι φταίει;

Η 11χρονη κόρη μου κατουριέται πάνω της. Τι φταίει;
Ερώτηση:
Έχω πρόβλημα. Η κόρη μου κατουριέται πάνω της, είναι 11 χρονών. Τι να κάνω; Δεν το κόβει με τίποτα.
Απάντηση:

Αγαπητή αναγνώστρια,

Το θέμα της ενούρησης είναι ένα σημαντικό θέμα, ιδιαίτερα στην ηλικία της κόρης σας, το οποίο χρειάζεται άμεσα φροντίδα. Το πρώτο βήμα που έχετε να κάνετε είναι να ενημερώσετε και να συμβουλευτείτε τον παιδίατρο σας. Εκείνος, γνωρίζοντας το ιατρικό ιστορικό της κόρης σας αλλά και της οικογένειας σας, θα σας παραπέμψει για κάποιες απαραίτητες εξετάσεις. Οι εξετάσεις αυτές θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε εάν η ενούρηση προέρχεται από κάποια οργανική ή ψυχολογική αιτία. 

Αναλόγως λοιπόν των ευρημάτων, θα σας προταθεί μια θεραπευτική παρέμβαση ώστε να βοηθηθείτε.

Οποία και να είναι η αιτία που προκαλεί αυτό το σύμπτωμα στο κορίτσι σας, οι ψυχολογικές επιπτώσεις στην ίδια είναι πάρα πολύ σημαντικές για αυτό και σας παρακαλώ να το φροντίσετε άμεσα. Μπορείτε επίσης να απευθυνθείτε σε οποιαδήποτε παιδιατρικό Νοσοκομείο.

Σας ευχαριστώ.

*Η Ρομίνα Σαλούστρου είναι ψυχολόγος – ψυχοθεραπεύτρια. 

Κάντε τη δική σας ερώτηση στους ειδικούς του Mama365.gr

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v