Βρες σε ποιο ζώδιο έχεις το Μεσουράνημα και τι αποκαλύπτει αυτό για το μέλλον σου

Βρες σε ποιο ζώδιο έχεις το Μεσουράνημα και τι αποκαλύπτει αυτό για το μέλλον σου

Το ψηλότερο σημείο στο ωροσκόπιο, το Μεσουράνημα, η ακμή του δέκατου οίκου, είναι άμεσα συνδεδεμένο με την προσωπική μας εξέλιξη, αλλά και με τα επιτυχημένα ή όχι κοινωνικά κατορθώματα, αυτά που μας βάζουν τη σφραγίδα του κύρους, του status και της κοινωνικής αποδοχής. Το νόημα όμως που κρύβεται από κάτω, είναι δικό μας έργο να το φέρουμε στην επιφάνεια.

Που έχεις το Μεσουράνημά σου;

Για να βρεις το Μεσουράνημά σου, πρέπει να γνωρίζεις τον ωροσκόπο σου. Το ζώδιο ωροσκόπος σου είναι ο 1ος οίκος, και συνεχίζοντας το μέτρημα με τη σειρά των ζωδίων, θα βρεις σε ποιο ζώδιο είναι ο 10ος οίκος σου. 

Μεσουράνημα στο ζώδιο: Κριός

Με το Μεσουράνημα στον Κριό, πρέπει να μάθετε να δηλώνετε την άποψη σας, να αποφασίζετε να αγωνίζεστε για να κερδίζετε αυτό που θέλετε και να δίνετε ένα συγκεκριμένο καθημερινό αγώνα ζωής. Έτσι, θα βρείτε το κλειδί της επιτυχίας σας.

Χαρακτηριστικά: Θα μπορούσε κανείς να πει για σας που είστε μια φύση γενναιόδωρη ότι ο δρόμος για να βρείτε την ισορροπία περνά μέσα από τον εγωισμό. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα γίνετε εγωιστές. Εκείνο όμως που πρέπει να κάνετε είναι να τολμήσετε να αυτοπροβληθείτε και να υπερασπιστείτε τις επιθυμίες και τις προσωπικές σας επιλογές αντί να συμβιβάζεστε με αυτό που το περιβάλλον σας ζητά από εσάς.

Επαγγελματικά: Αρχίστε να δίνετε το στίγμα της ταυτότητας σας στον εργασιακό σας χώρο. Το πεπρωμένο σας σάς υποχρεώνει περισσότερο από άλλους να επενδύσετε στην επαγγελματική σας ζωή. Αυτό δεν σας ενθουσιάζει όλες τις φορές. Εσείς που θα θέλατε τόσο να είστε συνταξιούχοι ή, ακόμη, και να σας στηρίζουν άλλοι! Αλλά δεν μπορείτε παρά να προσπαθήσετε για να κερδίσετε τη ζωή σας. Όμως να το ξέρετε, οι προσπάθειες σας θα επιβραβευθούν και στην άκρη του δρόμου της ζωής σας η επιτυχία είναι σχεδόν βέβαιη!

Έρωτας: Στην αγάπη, η θέση του μεσουρανήματος στον Κριό μπορεί να φέρει προβλήματα και μπερδέματα στο πρώτο μέρος της ζωής σας. Κινδυνεύετε να γίνετε πολύ εξαρτημένοι από το σύντροφό σας. Και, συχνά, μετά από μερικά χρόνια, αυτή η σχέση η τόσο ασφυκτική, που δεν ταιριάζει στο δικό σας «πρόγραμμα ζωής», εκρήγνυται. Γι' αυτό το λόγο, τα διαζύγια είναι πολύ συχνά στην περίπτωση σας. Αλλά, αν ακολουθήσετε αυτό που σας προτείνει το Μεσουράνημα στο Κριό, αν μάθετε να δείχνετε τη δική σας ταυτότητα ως προσωπικότητα, θα κάνετε ένα δεύτερο γάμο πιο συνειδητοποιημένο και πιο κοντά στις επιθυμίες σας. Κι αυτή τη φορά, η ευτυχία θα είναι σίγουρη. 

Μεσουράνημα στο ζώδιο: Ταύρος

Μπορεί να πει κανείς πως το κλειδί της ολοκλήρωσης σας περνά μέσα από την υλική και οικονομική ασφάλεια. Μην ακούτε τους ηθικολόγους που υποστηρίζουν πως η πνευματική εξέλιξη απαιτεί την απόρριψη των υλικών αγαθών. Για σας ισχύει το αντίθετο. Βέβαια, δεν απαιτείται να γίνετε υλιστής, αλλά απλά να δώσετε στον εαυτό σας τη δυνατότητα να φθάσετε σε μια οικονομική σταθερότητα.

Χαρακτηριστικά: Ανήκετε στα άτομα, που από ένστικτο γνωρίζουν μέχρι ποιο σημείο ο άνθρωπος είναι εξαρτημένος από τη γη. Σε τι ωφελεί να κάνουμε τους μύστες, αν η γη μας δεν παράγει καρπούς; Σε τι ωφελεί να φτιάχνουμε διαστημικούς σταθμούς, αν τα πουλιά δεν τραγουδούν πια; Έχετε λοιπόν πίστη στον εαυτό σας και ασχοληθείτε με τον κόσμο σας, αφήνοντας την ανασφάλειά σας!

Επαγγελματικά: Οι περισσότεροι, λοιπόν, από εσάς οφείλουν να δώσουν προτεραιότητα στην εργασία τους, την πηγή οικονομικής ευμάρειας που σας είναι απαραίτητη. Μην επιδιώξετε να γίνετε «επιτυχημένοι», να κάνετε εξαιρετική καριέρα ή να γίνετε διάσημοι. Να είστε πιο συγκεκριμένοι στο στόχο σας: προσπαθήστε να πετύχετε ένα επάγγελμα προσοδοφόρο, όσο είναι εφικτό. Μπορεί να μη θεωρείται σπουδαίο; Δεν σας ενδιαφέρει. Έχοντας και μόνο κάποιο λογαριασμό στην τράπεζα θα νιώθετε εμπιστοσύνη στον εαυτό σας και, στη συνέχεια, θα ανοιχθείτε σε αξίες πνευματικές.

Έρωτας: Στην αγάπη, το μεσουράνημα στον Ταύρο θα είναι πηγή ευτυχίας με μία προϋπόθεση: ότι θα δεχθείτε να είστε ο πιο πιστός σύντροφος. Η ανάγκη σας για σταθερότητα είναι τόσο ισχυρή και, αν ακολουθήσετε το ένστικτο σας, θα κάνετε ένα γάμο αρμονικό. Για να είστε σε συμφωνία με το πεπρωμένο σας, μάθετε να αγαπάτε τη ζωή σε κάθε έκφανσή της.

Μεσουράνημα στο ζώδιο: Δίδυμοι

Με το Μεσουράνημα στους Διδύμους δεν θα βρείτε ισορροπία και αρμονία παρά μόνο μαθαίνοντας να ζείτε με τους άλλους. Όχι με την ανθρωπότητα γενικά, αλλά με εκείνους που συναναστρέφεστε στην καθημερινή σας ζωή: γονείς, παιδιά, αδέλφια, σύντροφο, συναδέλφους... Με αυτούς που, χωρίς να το θέλετε, είστε υποχρεωμένοι να κάνετε συμβιβασμούς...

Χαρακτηριστικά: Μπορεί να πει κανείς ότι έχετε κάτι το πρωτόγονο. Σα να ζει μέσα σας ένας άγριος, συνηθισμένος περισσότερο να τρέχει στα ανοικτά λιβάδια μόνος, παρά να βρίσκεται κοντά στην ανθρωπότητα. Μόνο με το να δεχθείτε να συμμετέχετε στους κοινωνικούς δεσμούς, λοιπόν, θα βρείτε την ολοκλήρωση. Αυτό αρχίζει με τον κόσμο της εργασίας.

Επαγγελματικά: Είτε το θέλετε είτε όχι, η ζωή θα σας οδηγήσει, κατά πάσα πιθανότητα, σε έναν εργασιακό χώρο όπου θα συναναστρέφεστε πολλούς ανθρώπους, μέσα από ένα εσωτερικό «πρόγραμμα ζωής».

Έρωτας: Στην αγάπη είστε ελεύθεροι σκοπευτές. Πανέτοιμοι για να παντρευτείτε, αλλά να ζήσετε το γάμο σαν ένα συμβόλαιο ορισμένου χρόνου, που δεν θα πρέπει επ' ουδενί να περιορίσει την ερωτική σας ελευθερία. Καθόλου απίθανο να βρεθείτε σε αδιέξοδες καταστάσεις! Θα βρείτε την ευτυχία την ημέρα που θα αποφασίσετε να μην πληγώνετε πλέον το σύντροφό σας.

Μεσουράνημα στο ζώδιο: Καρκίνος

Το «πρόγραμμα ζωής» που ο αστρικός σας χάρτης υποδεικνύει είναι να μάθετε να ανέχεστε την εσωτερική αδυναμία κάθε ανθρώπου, ξεκινώντας από τη δική σας αδυναμία.

Χαρακτηριστικά: Βλέπετε ότι η δόξα και η τελειότητα δεν θα σας χρησιμεύσουν, αν δεν μάθετε να αγαπάτε τους μικρούς, τους αδυνάτους και τους ξεχασμένους. Γιατί μόνο έτσι θα μάθετε να δέχεστε τις αδυναμίες και τις δικές σας ατέλειες. Τη μέρα που θα έχετε ένα μωρό θα είστε υποχρεωμένοι να υπολογίσετε τις ατέλειες σας και την έλλειψη ωριμότητας. Και θα αισθανθείτε, στα βάθη της ψυχής σας, ότι αυτό που δίνει αξία σε ένα πρόσωπο είναι αυτό που είναι, κι όχι αυτό που κάνει. Με αυτό τον τρόπο θα αποφασίσετε να πάψετε να κρίνετε τους άλλους ανάλογα με τις επιτυχίες τους.

Επαγγελματικά: Αυτή η πατρική ή μητρική στάση πρέπει να αναπτυχθεί σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Στη δουλειά σας, για παράδειγμα, όλα θα βελτιωθούν, αν κοιτάτε τους άλλους, τους συναδέλφους και τους προϊσταμένους, όχι ως αντιπάλους αλλά ως εύθραυστα άτομα, που κάνουν αυτό που μπορούν καλύτερα, αλλά που δεν είναι και αλάθητοι.

Έρωτας: Ακόμη, στην αγάπη, καλό είναι να μην απαιτείτε από το σύντροφό σας να είναι ένα υπόδειγμα, μια εικόνα καλή για διαφήμιση. Σκεφθείτε το παιδί που ήταν κάποτε κι αυτό θα σας βοηθήσει να του συγχωρήσετε τις μικρές παρατυπίες κι, ακόμη, να τον βοηθήσετε να τις ξεπεράσει.

Μεσουράνημα στο ζώδιο: Λέων

Το Μεσουράνημα είναι για σας στον Λέοντα. Αυτό σας ετοιμάζει να γίνετε ένας αρχηγός, ένας διοικητής. Κι ένας αρχηγός δεν μπορεί να χαθεί μες σε μια ομάδα. Μόνος απέναντι στις υποχρεώσεις σας, απέναντι στους άλλους, απέναντι στις συνέπειες των αποφάσεών σας.

Χαρακτηριστικά: Θα μπορούσε κάποιος να πει πως σχεδόν από τη φύση σας αποφεύγετε τη μοιρασιά και πρέπει να μάθετε να υψώνεστε πιο πάνω από τους άλλους, για να γίνετε πιο αποτελεσματικοί. Ασφαλώς, δεν πρόκειται να μεταμορφωθείτε σε δικτάτορα, αλλά να τολμήσετε να αποφασίσετε για όλους, μένοντας κοντά στις ανάγκες του καθενός. Βέβαια, πρώτα-πρώτα το «αστρικό σας πρόγραμμα» θα εκδηλωθεί στη δουλειά σας. Η ζωή σας προσφέρει, περισσότερο από άλλους, την ευκαιρία να δεχθείτε κάποια θέση διοίκησης κι έχετε κάθε συμφέρον να αποδεχθείτε μια τέτοια ευθύνη.

Επαγγελματικά: Αλλά να είστε προσεκτικοί. Η εσωτερική σας ισορροπία απαιτεί να έχετε την αρχηγία, αλλά απαιτεί εξ ίσου να εξουσιάζετε τους άλλους από καθαρή ευχαρίστηση. Τη μέρα που θα κατορθώσετε να γίνετε ένας φωτισμένος αρχηγός, η επιτυχία κι ο πλούτος ακόμα, θα είναι εξασφαλισμένα.

Έρωτας: Στην αγάπη το πεπρωμένο σας επιφυλάσσει ένα παρεμφερές σχέδιο. Θα συναντήσετε τη συναισθηματική ολοκλήρωση, αν γίνετε ικανοί να είστε σταθεροί και προστατευτικοί με το σύντροφο σας, σεβόμενοι την προσωπικότητα του.

Μεσουράνημα στο ζώδιο: Παρθένος

Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να πάρετε απόφαση, να αναλύετε τις καταστάσεις αντί να τις αισθάνεστε, να έχετε ακριβείς στόχους και να είστε αυστηροί στον τρόπο δράσης, αντί να μένετε ανίκανοι να παρέμβετε, γιατί επηρεάζεστε από τις εντυπώσεις και τα συναισθήματα σας.

Χαρακτηριστικά: Θα μπορούσε κάποιος να πει πως για σας, που είστε η ίδια η καλοσύνη, ότι η ολοκλήρωση περνά από τη μαθητεία μιας κάποιας «στεγνότητας» στα συναισθήματα.  Δεν πρόκειται, βέβαια, να σας ζητηθεί να γίνετε κυνικό άτομο. Εξάλλου δεν θα είχατε καμία τύχη για να το πετύχετε! 

Επαγγελματικά: Το να εμπλακείτε σε κάποια εργασία είναι πολύ σημαντικό. Ο επαγγελματικός κόσμος απαιτεί να μάθετε να ελέγχετε τις συγκινήσεις σας, να αναπτύξετε ένα κάποιο εγωισμό, να οργανώσετε το χρόνο σας και τις υποχρεώσεις σας με ακρίβεια, να προσεγγίσετε τα γεγονότα από μια λογική οδό. Αυτό ακριβώς πρέπει να κάνετε για να είστε σε συμφωνία με τον εαυτό σας.

Έρωτας: Με τη θέση του Μεσουρανήματος στην Παρθένο δεν μοιάζει να έχει ως προτεραιότητα σας τον έρωτα. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν έχετε δικαίωμα σ' αυτόν, όπως όλοι οι άνθρωποι. Είναι, ωστόσο, πιθανόν τα πρώτα νεανικά σας χρόνια να μην έχετε πολύ εμπιστοσύνη στον εαυτό σας, ώστε να απολαύσετε με γαλήνη τις αισθηματικές σας σχέσεις. Αλλά, μεγαλώνοντας, θα αποκτήσετε μεγαλύτερη ψυχολογική σταθερότητα και θα δείτε την αγάπη να σας γελά. Εκείνη τη στιγμή το Μεσουράνημα στην Παρθένο θα σας εξασφαλίσει μια σταθερή κι αυθεντική συναισθηματική ζωή.

Μεσουράνημα στο ζώδιο: Ζυγός

Τι ήσασταν σαν παιδί; Ένας γεννημένος αρχηγός, ένας νικητής που δεν θα μπορούσε, λόγω αρχής, να συναντήσει κανένα εμπόδιο... Λόγω αρχής, μόνον! Γιατί γρήγορα θα συναντήσατε αντιστάσεις.

Χαρακτηριστικά: Ο υπερμεγέθης εγωισμός σας σταμάτησε να λειτουργεί πρώτα απέναντι στους άλλους και μετά απέναντι σε σας τον ίδιο. Ακουγόταν μια λεπτή φωνή μέσα σας που σας έλεγε ότι θα έπρεπε να βάλετε σε ένα ρυθμό τη δύναμη σας. Θα έπρεπε να δείτε ότι για να βρείτε την ισορροπία πρέπει να μάθετε να ξεχνάτε τον εαυτό σας και να δώσετε τη θέση σας στους άλλους. Μη φοβάστε ότι δεν θα το πετύχετε ποτέ πλήρως! Με τη δύναμη της αγάπης και της τρυφερότητας μπορείτε να μαλακώσετε σκληρότητα σας, αλλά δεν κινδυνεύετε να γίνετε ένα άτομο παθητικό και υποταγμένο στους άλλους.

Επαγγελματικά: Ο κόσμος της εργασίας είναι ένας χώρος όπου μπορείτε να εφαρμόσετε το «πρόγραμμα σας». Το πεπρωμένο σας έχει, πράγματι, πολλές πιθανότητες να σας θέσει σε καταστάσεις, όπου, για να πετύχετε στα ενδιαφέροντα σας ή να προασπίσετε τα συμφέροντα σας, θα είστε υποχρεωμένοι να αδικήσετε κάποιον. Γιατί στη ζωή η τάση του κατακτητή και του εγωιστή κινδυνεύει να φέρει δυσκολίες.

Έρωτας: Πολλοί από εσάς, στη νεότητα τους, κάνουν συλλογή από ραγισμένες καρδιές. Αλλά, κάποια μέρα, πρέπει να μάθετε να μην πληγώνετε τους άλλους και να δαμάζετε τη τάση σας για απιστία. Κουράγιο, πράττοντας έτσι θα είστε σε συμφωνία με το Μεσουράνημα στο Ζυγό και η ανταμοιβή θα είναι σημαντική. Μία σχέση αγάπης, με αλληλοσεβασμό, που θα σας φέρει σε εσωτερική πληρότητα, περισσότερο από οποιαδήποτε εφήμερη σχέση. 

Μεσουράνημα στο ζώδιο: Σκορπιός

Με το Μεσουράνημα στο Σκορπιό, το πεπρωμένο θα σας οδηγήσει πιο συχνά από άλλους στην ανασφάλεια και σε καταστάσεις που αλλάζουν. Κι εσείς το φοβάστε αυτό όσο τίποτε άλλο! Αλλά το «αστρικό πρόγραμμα» για σας είναι να μάθετε να δέχεστε την κίνηση της ζωής με τα σκαμπανεβάσματα της, τις χαρές και τις δοκιμασίες της.

Χαρακτηριστικά: Θα μπορούσε κανείς να πει, υπερβάλλοντας βέβαια, πως για να φθάσετε στην πληρότητα θα πρέπει να θέτετε τον εαυτό σας συνεχώς σε κίνδυνο. Χωρίς αυτό, η ίδια η ζωή, δυστυχώς, θα αναλάβει να σας ταρακουνήσει.

Επαγγελματικά: Σε ό, τι αφορά το χρήμα, προσοχή. Αν ακολουθήσετε το ένστικτο σας, που σας οδηγεί να κερδίζετε το περισσότερο δυνατόν και να επενδύετε όλα τα κέρδη σας, διακινδυνεύετε να χάσετε τα πάντα σε ένα οικονομικό κραχ του χρηματιστηρίου! Αν, όμως, αποφασίσετε να δαμάσετε το φόβο σας για το αύριο και να δώσετε στους άλλους, η τύχη δεν θα παίξει πια εναντίον σας. Στην επαγγελματική σας ζωή προσπαθήστε να αναπτύξετε επίσης την έννοια της προσαρμογής, οι αλλαγές θα σας βοηθήσουν.

Έρωτας: Στην αγάπη κινδυνεύετε να γίνετε πολύ κτητικοί στην αρχή της ζωής σας. Αλλά η ζήλια μπορεί να ξαναγυρίσει εναντίον σας, να σας κάνει να ζήσετε ένα αίσθημα ανασφάλειας ή να διώξετε από κοντά σας το αγαπημένο σας πρόσωπο. Αν σέβεστε την ελευθερία του άλλου και τον εμπιστεύεστε, τότε η σχέση σας θα είναι πολύ καλή κι αναζωογονητική.

Μεσουράνημα στο ζώδιο: Τοξότης

Το Μεσουράνημα στο Τοξότη, δηλαδή το «αστρικό σας πρόγραμμα», είναι να αναπτύξετε πριν από κάθε άλλο την ειλικρίνεια και την αγάπη για την αλήθεια. Ανώφελο να σας πούμε πως, όταν ωραιοποιείτε την πραγματικότητα, το προσωπείο της κινδυνεύει να πέσει. Δεν σας πιστεύουν, η γλάστρα αποκαλύπτεται κάτω από τα λουλούδια της και δεν ξέρετε πια πού να σταθείτε.

Χαρακτηριστικά: Εσείς που έχετε από τη φύση σας την τάση να διασκορπίζεστε, τίποτα στο προσωπικό σας «πρόγραμμα» δεν σας υποχρεώνει να δώσετε μεγάλη σημασία στον ένα ή στον άλλο τομέα.

Επαγγελματικά: Για να βρείτε την αρμονία, πρέπει να κάνετε ξεκάθαρες επιλογές, και να ακολουθήσετε έναν επαγγελματικό δρόμο, αφήνοντας τους υπόλοιπους. Μόλις αποφασίσετε να σταθεροποιηθείτε κάπου, η επιτυχία θα σας συναντήσει.

Έρωτας: Στην αγάπη, δεν χρειάζεται να πούμε ότι με αυτό το «πρόγραμμα», το λίγο αντιφατικό, κινδυνεύετε από μία υπερβολή στην έννοια της ελευθερίας. Τίποτε δεν θα σας εμποδίσει να έχετε περιπέτειες, αυτό θα σας κάνει, αντίθετα, κατά καιρούς να νιώθετε αρκετά χαρούμενος, χωρίς να κάνετε τους άλλους δυστυχισμένους.

Μεσουράνημα στο ζώδιο: Αιγόκερως

Το «αστρικό σας πρόγραμμα» με το Μεσουράνημα στον Αιγόκερω ζητά να μεγαλώσετε. Να γίνετε αυτόνομοι και υπεύθυνοι. Αποτέλεσμα: για να βρείτε την καλή ζωή, θα πρέπει να μην αποδεχθείτε βοήθεια προερχόμενη από άλλους. 

Χαρακτηριστικά: Αντί να υπολογίζετε στους γονείς σας, και αργότερα όσους έχουν ένα σχετικό ρόλο να παίξουν, τους δασκάλους, τον προϊστάμενο της δουλειάς σας ή το σύντροφό σας, θα είχατε συμφέρον να προσπαθήσετε να τα βγάλετε πέρα μόνοι. 

Επαγγελματικά: Με ένα τέτοιο «πρόγραμμα αστρικό» η προτεραιότητα για σας είναι προφανής. Πρέπει να εμπλακείτε στη δουλειά σας. Αυτό θα σας ζητήσει κάποια προσπάθεια, κυρίως αν είστε γυναίκα, ωστόσο τη μέρα που θα αποφασίσετε να επενδύσετε στην καριέρα σας, θα έχετε εντυπωσιακή επιτυχία. Με αυτή τη θέση φτιάχνονται οι πιο λαμπρές καριέρες.

Έρωτας: Η αισθηματική ζωή σας θα έπρεπε να είναι ικανοποιητική. Ευαίσθητοι και γοητευτικοί, δεν θα έχετε καμία δυσκολία να βρείτε σύντροφο. Αλλά, για τους περισσοτέρους από εσάς, ο γάμος είναι μία μεταξωτή κλωστή. Συνίσταται σε ένα «σκαλί» στον προγραμματισμό της ζωής σας, στο να κάνετε οικογένεια.

Μεσουράνημα στο ζώδιο: Υδροχόος

Μάλλον υπήρξατε περίεργο παιδί. Σίγουρο για τον εαυτό του και με εγωισμό, που αρνιόταν να αναμιχθεί με τα άλλα. Αντιπαθούσατε τα ομαδικά σπορ και τις παρέες. Με λίγα λόγια, είστε ένας μικρός μοναχικός, προικισμένος με ένα δυνατό ταμπεραμέντο, ασυμβίβαστο και κάνοντας όνειρα για ένα πεπρωμένο έξω από τα συνηθισμένα. Αυτό το πεπρωμένο μπορείτε να το ζήσετε.

Χαρακτηριστικά: Το Μεσουράνημα στον Υδροχόο δεν εμποδίζει με τίποτα την επιτυχία. Αλλά, για να την φτάσετε, πρέπει πρώτα να σεβαστείτε το αστρικό σας «πρόγραμμα» που ωθεί, πάνω από όλα, να υπηρετήσετε την ανθρωπότητα. Για να το κάνετε, πρέπει να κατέβετε από το «βάθρο» σας.

Θα πρέπει, λοιπόν, να δεχθείτε να συμμετέχετε στο λαό, εσείς που έχετε μια τάση αριστοκρατικής ψυχής. Είναι αλήθεια, θα ήσαστε τέλειος βασιλιάς ή βασίλισσα. Έχετε τα απαραίτητα προσόντα για αυτό. Αλλά η υπερηφάνεια σας, σάς απομακρύνει από τους άλλους.

Επαγγελματικά: Ο κόσμος της εργασίας δεν αποτελεί την προτεραιότητα σας. Γενικά, δεν έχετε δυσκολία να πετύχετε. Αλλά το να επενδύσετε στην εργασία σας δεν σας αρκεί. Το «αστρικό σας πρόγραμμα» σας οδηγεί πιο μακριά. Γιατί, το αισθάνεστε, μόνο συμμετέχοντας σε μία ανθρωπιστική ή πολιτική πράξη, θα βρείτε την ολοκλήρωση.

Έρωτας: Στην αγάπη δεν προδιαγράφεται αρμονία. Πράγματι, από τη φύση σας, έχετε την τάση να εξουσιάζετε το σύντροφό σας. Ατομιστές και «διοικητικοί», έχετε μεγάλη δυσκολία να δεχθείτε ότι ο σύντροφός σας έχει τα ίδια δικαιώματα με σας. Γι' αυτό υπάρχει μεγάλη πιθανότητα διαζυγίου στην αρχή της ζωής σας. Αλλά, μεγαλώνοντας, θα βάλετε νερό στο κρασί σας και θα μάθετε να σέβεστε τον άλλο. θα χαίρεστε να προστατεύετε το σύντροφο σας και η ευτυχία θα σας συναντήσει.

Μεσουράνημα στο ζώδιο: Ιχθείς

Το Μεσουράνημα στους Ιχθύς σάς προετοιμάζει να διευρύνετε τους πνευματικούς σας ορίζοντες. Καθώς το άγνωστο σας φοβίζει, εσείς προσπαθείτε να εξασφαλιστείτε, να καταλάβετε, να αναλύσετε τα πάντα.

Χαρακτηριστικά: Για να φθάσετε στην ισορροπία, πρέπει να αποφύγετε να ψάχνετε και να κατανοείτε τα πάντα. Μόνο αναγνωρίζοντας ότι το σύμπαν, μέσα στο εύρος και τη σύνθεση του, ξεπερνά τη δική σας διάσταση κατανόησης, θα φθάσετε στην ολοκλήρωση. Δύσκολο στοίχημα για σας, γιατί το άγνωστο σας τρομοκρατεί περισσότερο από καθετί, σας ωθεί να ψάχνετε συνεχώς, να έχετε τον έλεγχο σε όλα, στις συγκινήσεις, τις σχέσεις, τη ζωή.

Επαγγελματικά: Στην επαγγελματική σας ζωή δεν είστε πιο ευνοημένοι από άλλους. Αλλά η τελειομανία σας, σάς ωθεί να βλέπετε τα αρνητικά. Θεωρείτε πως είστε κακοπληρωμένοι, σας εκμεταλλεύονται, δεν σας εκτιμούν. Για να βρείτε την ολοκλήρωση στην εργασία, πρέπει, λοιπόν, να αποφασίσετε να αφήσετε την κριτική και να πάρετε τα πράγματα όπως έρχονται.

Έρωτας: Στην αγάπη είστε κάπως πουριτανοί. Για να βρείτε την ευτυχία, καλό θα ήταν να αφήσετε τις αναστολές σας και να αφεθείτε στα συναισθήματα. Τη μέρα που θα αποδεχθείτε να μην είστε πάντα «από πάνω», θα κάνετε ένα μεγάλο βήμα προς την ισορροπία. Και όταν δεν θα κρίνετε πλέον τις αδυναμίες και τις ατέλειες του συντρόφου σας, αλλά θα τους τις συγχωρείτε, η ευτυχία στην αγάπη θα έχει κερδηθεί.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v