«Άνδρας χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι!»

«Άνδρας χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι!»

Κάτσε ένα λεπτό και κοίταξε στα μάτια το ταίρι σου. Τον άνθρωπο της ζωής σου, τον πατέρα των παιδιών σου. Τώρα, χαμήλωσε λιγάκι το βλέμμα και δες το αφράτο (και χαριτωμένο!) σωσιβιάκι που σχηματίζει η κοιλίτσα του. Δεν είναι αξιαγάπητος;

Ας το παραδεχτούμε στις περισσότερες γυναίκες μας αρέσει το άλλο μας μισό να είναι κάπως...στρογγυλό. Ακόμα και η Κατερίνα Στικούδη δήλωσε δημόσια «άνδρας χωρίς κοιλιά, σπίτι χωρίς μπαλκόνι»! Ποιες είμαστε εμείς που θα πούμε το αντίθετο! Και για του λόγου το αληθές στο παρακάτω άρθρο θα βρείτε αρκετούς λόγους που το επιβεβαιώνουν.

H χαρά της αγκαλιάς και της... ξάπλας

Tα πολλά λόγια είναι περιττά! Μεταξύ μιας κοιλιάς που θυμίζει πέτρα και μιας κοιλίτσας που θυμίζει μαξιλαράκι, ποια θα επέλεγες; Η απάντηση είναι αυτονόητη και ένας απ' τους λόγους που λατρεύουμε τους άντρες με σωσιβιάκι! Για να μην παρεξηγηθούμε, δεν είναι ότι δεν μας αρέσουν τα σμιλεμένα σώματα, αλλά όπως και να το κάνουμε άλλη η χαρά της αγκαλιά. Νιώθεις προστατευμένη και ασφαλής!

Οι λαβές της αγάπης στο σεξ

Δεν είναι μόνο... πετριά των αντρών να θέλουν να πιάνουν στο σεξ! Και σε εμάς τις γυναίκες αρέσουν πολύ και τα δυνατά μπράτσα και οι λαβές στα πλάγια της κοιλιάς. Είναι εξαιρετικά σέξι να νιώθεις το βάρος του συντρόφου σου πάνω σου!

Περνάει καλά χωρίς να μετράει τις θερμίδες

Ο άντρας που έχει κοιλίτσα δεν κάνει εκπτώσεις ούτε στα αισθήματά του, ούτε στο φαγητό. Δεν του αρέσει να καταπιέζεται και θα φροντίσει να περάσετε σούπερ και να φάτε καλά!

Δεν μετράει τις δικές σου θερμίδες

Από τα χείλη του δεν θα ακούσεις ποτέ τη φράση «Αγάπη μου, ας φάμε κινόα σήμερα», όταν εσύ το μόνο που σκέφτεσαι είναι το ζουμερό μπέργκερ της γειτονιάς σου! Επειδή ο ίδιος έχει αδυναμία στο φαγητό μπορεί να σε καταλάβει καλύτερα απ' τον καθένα και ποτέ δεν θα πει όχι στο τσιμπολόγημα.

Δεν είναι υστερικός με την εμφάνισή του

Ξέρετε τι εννοούμε! Συνήθως οι άντρες με αγαλματένια σώματα και μπράτσα αλά Ηρακλή έχουν εμμονή με την εμφάνισή τους. Κάνουν περισσότερη ώρα να ετοιμαστούν από εμάς και αν δουν το νούμερο στη ζυγαριά να ανεβαίνει θα γκρινιάζουν στον αιώνα τον άπαντα.

Οι ατέλειες, όπως και να το κάνουμε, είναι πολύ γοητευτικές

Μας αρέσουν τα ελαττώματα, όσο και αν τα πρότυπα ομορφιάς προσπαθούν συνεχώς να προβάλλουν το αψεγάδιαστο. Είμαστε άνθρωποι με αδυναμίες και οι ατέλειες δεν κρίνουν ούτε τον χαρακτήρα μας, ούτε το ταμπεραμέντο μας!

Και μιας και το φέρε η κουβέντα ακόμα και οι πολύ ωραίοι άντρες του Χόλιγουντ, όταν δεν φτιάχνουν κορμάρα για τα γυρίσματα μιας ταινίας, αφήνονται να απολαύσουν γλυκές και αλμυρές αμαρτίες χωρίς ενοχές!

O Tζέραλντ Μπάτλερ και η κοιλίτσα του

Ο Πιρς Μπρόσναν και η κοιλίτσα του

Ακόμη και ο Ντι Κάπριο...και η κοιλίτσα του

v