Δασκάλα παρουσιάζει αξεσουάρ που κάνει τη μάσκα πιο άνετη και γίνεται viral

Δασκάλα παρουσιάζει αξεσουάρ που κάνει τη μάσκα πιο άνετη και γίνεται viral

Ενόψει της νέας σχολικής χρονιάς που θα βρει καθηγητές και μαθητές να κάνουν μάθημα φορώντας μάσκα και με τη χρήση της να είναι πλέον υποχρεωτική για πολλές κατηγορίες εργαζομένων, είναι φυσιολογικό να αναζητούμε τρόπους να την κάνουμε πιο «άνετη».

Ένας τέτοιος τρόπος είναι κι αυτός που «ανακάλυψε» μια αμερικανίδα δασκάλα στο amazon και παρουσίασε με ενθουσιασμό σε ένα βίντεο που έγινε viral παγκοσμίως. Πρόκειται για ένα είδος αναρτήρα (bracket) που στέκεται στο πρόσωπο και κρατάει τη επιφάνεια της μάσκας μακριά απ’ τη μύτη και το στόμα, διευκολύνοντας την αναπνοή, αλλά και την ομιλία.

«Παρήγγειλα το πιο τέλειο αξεσουάρ σε όλους τους δασκάλους φίλους μου» λέει περιχαρής η Άντζι Μάντεν, «το στηρίζετε στο πρόσωπό σας, φοράτε τη μάσκα σας, και αυτό κρατά τη μάσκα σας μακριά από το πρόσωπο. Έτσι, μπορείτε να με ακούσετε καθαρά, δεν αναπνέω στη μάσκα μου και αυτή δεν κολλάει στο πρόσωπό μου. Τη φορούσα όλη την ημέρα χθες χωρίς κανένα πρόβλημα. Είναι ένα περίεργο αντικείμενο, αλλά είναι πράγματι καταπληκτικό».



Πηγή: iefimerida.gr
v