Κατερίνα Ιωαννίδου: Η ηρωίδα που πάλεψε με τις φλόγες στην πυρκαγιά της Αναβύσσου

Κατερίνα Ιωαννίδου: Η ηρωίδα που πάλεψε με τις φλόγες στην πυρκαγιά της Αναβύσσου

Τον γύρο του ελληνικού διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες με την γυναίκα που έδωσε μάχη για να βοηθήσει στην κατάσβεση της πυρκαγιάς που ξέσπασε στην Ανάβυσσο, το πρωί της Τετάρτης.

Οι συγκλονιστικές φωτογραφίες του βραβευμένου Άρη Μεσσήνη για το Γαλλικό Πρακτορείο, αποτυπώνουν την αγωνία και την αποφασιστικότητα των ανθρώπων, επαγγελματιών αλλά και εθελοντών, που έσπευσαν να προσφέρουν πολύτιμη βοήθεια στο δύσκολο έργο της κατάσβεσης. Ανάμεσα σε αυτούς, και η Κατερίνα Ιωαννίδου από τον Πειραιά, η οποία σύμφωνα με το notia.gr, εργάζεται ως υπάλληλος της Πολιτικής Προστασίας Σαρωνικού.

Η Κατερίνα Ιωαννίδου με πρόσωπο μαυρισμένο από τους καπνούς, περιτριγυρισμένη από φλόγες, δεν έχασε το κουράγιο της και σαν ηρωίδα, ρίχτηκε στη μάχη με τις φλόγες, με πείσμα και θάρρος.

Η κα. Ιωαννίδου που είναι μέλος της Ελληνικής Ομάδας Έρευνας και Διάσωσης, προβάλει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook την σημασία του εθελοντισμού, αλλά και της φιλοζωικής δράσης.

Η προσφορά και η δύναμη της Κατερίνας Ιωαννίδου γεμίζει περηφάνια την ελληνική ψυχή, ενώ το έργο της αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση για όλους.

Πηγή: newsbreak.gr

v