Τα 7 καλύτερα βιβλία για εγκύους

Τα 7 καλύτερα βιβλία για εγκύους

Για τις ώρες εκείνες που χαλαρώνετε στο σπίτι παρέα με την κοιλίτσα σας, ξεχωρίσαμε επτά από τα αγαπημένα μας βιβλία για την εγκυμοσύνη, την ψυχολογία της νέας μαμάς και όλα αυτά που θα χρειαστεί να ξέρετε για τον πρώτο χρόνο της ζωής του μωρού σας.

Βιβλία για έγκυες«Τι να περιμένεις όταν είσαι έγκυος», Χ. Μαρκόφ, Σ. Μάτσελ

Πολλοί το χαρακτηρίζουν βίβλο της εγκύου, καθώς περιέχει χρήσιμες πληροφορίες για το τι ακριβώς συμβαίνει μέσα στην κοιλίτσα της εγκύου κάθε μήνα, πώς εξελίσσεται το έμβρυο αλλά και ποιες αλλαγές βιώνει η μητέρα. Έχει, ακόμα, πληροφορίες και για μαμάδες που υιοθετούν.

Αγοράστε το online από εδώ.

Τιμή: 32,10 ευρώ.

Βιβλία για έγκυες«Τι να περιμένεις τον πρώτο χρόνο», Α. Άιζενμπεργκ, Χ. Μάρκοφ, Σ. Χάθαγουει

Από την ίδια ομάδα επιστημόνων κυκλοφορεί και αυτό το βιβλίο, το οποίο βοηθά τους νέους γονείς να ενημερωθούν σωστά για την διανοητική και σωματική ανάπτυξη του μωρού τους μέχρι την πρώτο του χρόνο, μήνα προς μήνα.

Αγοράστε το online από εδώ.

Τιμή: 32,10 ευρώ.

Βιβλία για έγκυες«To μυστικό των 9 πρώτων μηνών», Τζ. Χιούτερ, Ι. Βέζερ

Ο διακεκριμένος νευροβιολόγος και συγγραφέας Gerald Hüther και η ψυχολόγος Inge Weser μας διηγούνται τη συναρπαστική ιστορία της εξέλιξης του εμβρύου, με βάση τις νεότερες εξελίξεις στην επιστημονική έρευνα και μας αποκαλύπτουν πως όταν ερχόμαστε στον κόσμο έχουμε ήδη βιώσει το πιο συγκλονιστικό μέρος του ταξιδιού της ζωής μας.

Αγοράστε το online από εδώ.

Τιμή: 14,25 ευρώ

Βιβλία για έγκυες«Θηλασμός: Μία υπέροχη σχέση», Α. Πατσούρου

Όλες οι απαραίτητες πληροφορίες που χρειάζεται η νέα μαμά για την εκπληκτική εμπειρία του θηλασμού και απαντήσεις σε κάθε πιθανή της ερώτηση, από την παιδίατρο κ. Άννα Πατσούρου.

Αγοράστε το online από εδώ.

Τιμή: 30,28 ευρώ.

Βιβλία για έγκυες«Μητέρα για πρώτη φορά», Κ. Φάιτζες

Ένα εκπληκτικό βιβλίο αποκλειστικά για τη νέα μαμά –και όχι για το μωρό. Για όλα αυτά που της συμβαίνουν αμέσως μετά τον τοκετό (για τα οποία κανείς δεν της έχει μιλήσει), για το πώς αλλάζουν οι σχέσεις με τους γύρω της και το πώς βιώνουν τη μητρότητα αμέτρητες άλλες μαμάδες ανά τον κόσμο.

Αγοράστε το online από εδώ.

Τιμή: 11,99 ευρώ.

Βιβλία για έγκυες«Συμβουλές για χαρούμενα μωρά», K. Μίτσελ

Στην σειρά «συμβουλές για χαρούμενα μωρά» θα βρείτε μεταξύ άλλων τα πολύ χρήσιμα βιβλία «Γιατί κλαίει;», «Μήπως ζηλεύει;», «Προβλήματα με τον ύπνο;», τα οποία βοηθούν τους νέους γονείς να «αποκρυπτογραφήσουν» την γλώσσα του μωρού και έτσι να ανταποκριθούν στις ανάγκες του.

Αγοράστε τα online από εδώ.

Τιμή: 9,80 ευρώ.

Βιβλία για έγκυες«Κοιλίτσα.com», Σ. Κάσδαγλη

Το δημοφιλέστατο blog της Στέλλας Κασδαγλή έγινε βιβλίο και περιλαμβάνει όλα εκείνα τα απολαυστικά κείμενα του χρονικού της εγκυμοσύνης της, γραμμένα σε πραγματικό χρόνο και με τον πιο ρεαλιστικό τρόπο –δεν αποκλείεται διαβάζοντάς τα να ταυτιστείτε.

Αγοράστε το online από εδώ.

Τιμή: 10,35 ευρώ.

v