Δ. Σταρόβας: «Αν η κόρη μου πήγαινε σε ριάλιτι θα της έκοβα τα πόδια!»

Δ. Σταρόβας: «Αν η κόρη μου πήγαινε σε ριάλιτι θα της έκοβα τα πόδια!»

Εδώ και λίγα χρόνια, ζούμε το «δεύτερο κύμα» των ριάλιτι στην ελληνική τηλεόραση, το οποίο αρχίζει να μοιάζει όλο και πιο σαρωτικό απ’ το πρώτο. Σε συνδυασμό με τα υψηλά επίπεδα νεανικής ανεργίας και την ματαιοδοξία που τροφοδοτείται ασταμάτητα απ’ τη διαδικτυακή μας παρουσία, το κύμα αυτό παρασέρνει όλο και περισσότερους νέους στη συμμετοχή σε κάποιο τηλεοπτικό ριάλιτι για το έπαθλο ή, έστω, την αναγνωρισιμότητα.

Ένα θέμα που προκύπτει απ’ όλη αυτή την κατάσταση είναι το πώς βλέπουν οι γονείς την επιλογή του παιδιού και κατά πόσο μπορούν να το αποτρέψουν.

Ο Δημήτρης Σταρόβας, πάντως, όταν ρωτήθηκε σχετικά από δημοσιογράφο της εκπομπής Πρωινό, δεν άφησε περιθώρια για παρεξηγήσεις:

«Θα της έκοβα τα πόδια! Συγνώμη, τώρα, αν φαίνεται τραβηγμένο, αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να πάει σε ένα ριάλιτι. Τι να πω τώρα… Άστο… Τα είπαμε όλα.»

Όσο για τη γνώμη του για τα ριάλιτι, γενικώς:

«Με ενοχλεί που το Bachelor είναι σημείο αναφοράς. Δεν θα έπρεπε να υπάρχουν τέτοια πράγματα. Δηλαδή το βλέπει το παιδί μου και νομίζει ότι αυτό είναι καριέρα. Σου λέει, εντάξει, στην ανάγκη δεν χρειάζεται να ασχοληθώ με κάτι και θα μπω σε ένα ριάλιτι. Είναι πια η δουλειά του μέλλοντος; Τι είναι αυτό; Να είσαι παίχτης σε ριάλιτι; Δημιουργεί για μένα λανθασμένα πρότυπα και διαμορφώνει συνειδήσεις. Εκεί για μένα είναι η διαφωνία μου, στην αναλογία.»

Πηγή: thecaller.gr
v