Έρχονται οι πρώτες εκπτώσεις της σεζόν μαζί με Black Friday και Cyber Monday

Έρχονται οι πρώτες εκπτώσεις της σεζόν μαζί με Black Friday και Cyber Monday

Η αλήθεια είναι ότι φέτος, μόνο στα ψώνια δεν είναι το μυαλό μας. Παρ’ όλ’ αυτά, η ζωή συνεχίζεται και οι ανάγκες μας σε ρούχα και ένα σωρό άλλα είδη πρέπει να καλυφθούν. Η περίοδος των εκπτώσεων είναι, για όποιον ξέρει να τις εκμεταλλευτεί, ιδανική για να καλύψουμε όσο γίνεται περισσότερες ανάγκες με το λιγότερο δυνατό  κόστος. Γι’ αυτό και χαιρόμαστε που οι πρώτες εκπτώσεις της σεζόν είναι επιτέλους εδώ!

Από την 1η Νοεμβρίου έως τις 14 του ίδιου μήνα, τα μαγαζιά καλούνται να προσφέρουν τις καλύτερες τιμές που μπορούν ώστε να δελεάσουν το αγοραστικό κοινό, σε μια προσπάθεια να τα πάνε καλύτερα απ’ ότι στην αντίστοιχη θερινή περίοδο. Κι επειδή η πρώτη μέρα των εκπτώσεων πέφτει Κυριακή, τα καταστήματα μπορούν να ανοίξουν, προαιρετικά, την 1η Νοεμβρίου από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Ο Νοέμβριος, όμως, κρύβει κι ένα έξτρα μπόνους για όσους αγαπούν τα ψώνια ή βρίσκονται διαρκώς στο κατόπι της απόλυτης «ευκαιρίας». Είναι οι δύο ξενόφερτες μα καθιερωμένες πλέον εκπτωτικές ημέρες που πέφτουν αμέσως μετά την αμερικάνικη Γιορτή των Ευχαριστιών, η Black Friday και η Cyber Monday. Στις ΗΠΑ, δηλαδή, πέφτουν στις 27 και 30 Νοέμβρη, αλλά για την ελληνική αγορά δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη η τελική ημερομηνία.

Πηγή: cnn.gr

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v