Τι εξετάσεις πρέπει να κάνω για να δω αν έχω κάποιο πρόβλημα γονιμότητας;

Τι εξετάσεις πρέπει να κάνω για να δω αν έχω κάποιο πρόβλημα γονιμότητας;

Ερώτηση:
Καλησπέρα. Τι εξετάσεις πρέπει να κάνω για να δω αν έχω κάποιο πρόβλημα γονιμότητας; Με τον σύντροφό μου προσπαθούμε εδώ και 3 μήνες για παιδάκι, αλλά δεν τα καταφέρνουμε.
Απάντηση:

Οι εξετάσεις  για την γονιμότητα είναι αρκετές. Μπορείτε να μπείτε στο www.mitosis.gr, όπου θα βρείτε όλες τις απαραίτητες πληροφορίες. Οι βασικές εξετάσεις είναι η υστεροσαλπιγγογραφία, η αντιμυλλέριος ορμόνη και το σπερμοδιάγραμμα και εφόσον όλα αυτά είναι καλά, περνάμε σε πιο εξειδικευμένες εξέτασεις όπως ο έλεγχος για την ενδομητριωση κλπ. Ξεκινήστε, λοιπόν, με τις βασικές και κατόπιν βλέπουμε.

*O Δρ. Θεοδόσης Αρκουλής είναι Μαιευτήρας-Γυναικολόγος, Ειδικός στην Εξωσωματική Γονιμοποίηση, Επικεφαλής του Κέντρου Εξωσωματικής Γονιμοποίησης Πειραιά «Μίτωση».     

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι ανωτέρω πληροφορίες απευθύνονται μόνο για γενική χρήση. Οι πληροφορίες που παρέχονται δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται για την διάγνωση, θεραπεία, περίθαλψη ή πρόληψη οποιασδήποτε νόσου χωρίς την συμβουλή εξειδικευμένου ιατρού και δεν αντικαθιστούν την ιατρική εξέταση και την ιατρική συμβουλή .Θα πρέπει να συμβουλεύεστε άμεσα ειδικό ιατρό για οποιοδήποτε πρόβλημα ή ζήτημα που σας απασχολεί. Ποτέ μην παραβλέψετε ή τροποποιήσετε ολικώς ή μερικώς ιατρική συμβουλή ή αναβάλλετε να συμβουλευθείτε ειδικευμένο ιατρό του ανωτέρω άρθρου. Ο συντάκτης του άρθρου δεν φέρει οιαδήποτε ευθύνη για οποιαδήποτε ενέργεια ή παράλειψη βασισμένη στις πληροφορίες και τα δεδομένα αυτού του δικτυακού τόπου.

v