Πώς περνάει το κάθε ζώδιο στην καραντίνα

Πώς περνάει το κάθε ζώδιο στην καραντίνα

Για δεύτερη φορά μέσα στο 2020 είμαστε αναγκασμένοι να μπούμε σε καραντίνα. Μόνο που τώρα είμαστε πιο προετοιμασμένοι και ξέρουμε καλύτερα πώς να περάσουμε τον χρόνο μας έτσι ώστε να μην τρελαθούμε βαρεθούμε! Φυσικά, τα άστρα επηρεάζουν το πώς περνάει το κάθε ζώδιο στο lockdown, γι' αυτό αν δεν έχετε τίποτα καλύτερο να κάνετε, ρίξτε μια ματιά!

Κριός

Οι Κριοί είναι από τη φύση τους πολύ δραστήρια ζώδια και αυτό δεν αλλάζει ούτε στην καραντίνα. Ίσα-ίσα που τώρα έχουν χρόνο να ασχοληθούν αποκλειστικά με τον εαυτό τους και τη γυμναστική που τόσο τους αρέσει. Αυτό σημαίνει διαδικτυακά μαθήματα Zumba, γιόγκα και φυσικά τρέξιμο. Ο Κριός μετά το lockdown θα είναι και γυμνασμένος και συλφίδα!

Ταύρος

Ο Ταύρος έχει έρωτα με την μαγειρική και τώρα μπορεί να ασχοληθεί περισσότερο με αυτό το πάθος, δοκιμάζοντας καινούριες συνταγές απ' το πρωί έως το βράδυ. Τα social media παίρνουν «φωτιά» με τις φωτογραφίες σπιτικών εδεσμάτων που ανεβάζει και αυτό του δίνει τεράστια χαρά. Η καραντίνα είναι πραγματικά μια ευκαιρία να πάτε την μαγειρική σας γνώση στο επόμενο επίπεδο!

Δίδυμος

Λίγα ζώδια είναι τόσο κοινωνικά όσο οι Δίδυμοι, οπότε δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η καραντίνα σας έχει περιορίσει σημαντικά. Ενώ μερικές μέρες θέλετε απλώς να κουλουριαστείτε στο κρεβάτι με ένα βιβλίο (είστε, τελικά, μια διπλή προσωπικότητα!), τις περισσότερες ημέρες, απλά θέλετε να καλέσετε σπίτι τους ανθρώπους που σας λείπουν περισσότερο! Και το κάνετε με μεγάλη μαεστρία!

Καρκίνος

Οι φίλοι σας μπορεί να γκρινιάζουν για την καραντίνα, όμως, εσείς είστε πανευτυχής! Ως ζώδιο του νερού, σας αρέσει να παρακολουθείτε ταινίες που αναζωογονούν τα συναισθήματά σας και αυτή η περίοδος αυτο-απομόνωσης σας έδωσε το χρόνο να βουτήξετε βαθιά σε έναν κόσμο γεμάτο φαντασία και περιπέτεια. Έχετε «λιώσει» σε ταινίες και σε σειρές και, κακά τα ψέματα, σας βολεύει τώρα που δεν χρειάζεται να βρείτε δικαιολογίες για να αποφύγετε εξόδους!

Λέων

Ίσως από τα πιο «κοκέτικα» ζώδια, εσείς οι Λέοντες εκμεταλλεύεστε την καραντίνα προς όφελός σας, με το να φροντίζετε καθημερινά τον εαυτό σας (εξωτερικά και εσωτερικά). Διαβάζετε βιβλία, βλέπετε ταινίες και φυσικά, κάνετε κούρα ομορφιάς με τα προιόντα που παραγγείλατε διαδικτυακά. Μάσκες προσώπου και μαλλιών, απολέπιση και αποτρίχωση! Και τι δεν έχετε κάνει αυτές τις μέρες! 

Παρθένος

Εσείς οι Παρθένοι δεν φημίζεστε μόνο για την τελειομανία, αλλά και για την συμπόνια και το αίσθημα αλληλεγγύης που σας διακατέχει. Το στοιχείο της γης είναι πολύ έντονο και μαζί με τις απίστευτες οργανωτικές σας δεξιότητες σας «σπρώχνουν» προς τη δημιουργία και την εκτέλεση διαφορετικών σχεδίων που βοηθούν εκείνους που μπορεί να μην έχουν πρόσβαση σε όσες παροχές έχετε εσείς.Έχετε τον χρόνο με το μέρος σας και ξέρετε πώς να το χρησιμοποιήσετε καλά! Πολλοί άνθρωποι θα είναι ευγνώμονες για τη βοήθειά σας μετά την καραντίνα!

Ζυγός

Ο πλανήτης Αφροδίτη επηρεάζει σε τεράστιο βαθμό το ζώδιό σας και φυσικά, την αισθητική σας. Η καραντίνα ήταν ευκαιρία για να κάνετε σημαντικές αλλαγές στο σπίτι σας και να διαμορφώσετε διαφορετικά τους χώρους σας. Βάψατε, τοποθετήσατε διαφορετικά τα έπιπλα και ήδη έχετε καταστρώσει τις επόμενες αγορές σας για να ανανεώσετε ακόμα περισσότερο την οικεία σας. Χαρά στο κουράγιο σας!

Σκορπιός

Εσείς οι Σκορπιοί στην καραντίνα ήρθατε σε επαφή με την καλλιτεχνική σας φύση, ακόμα και αν γνωρίζατε την ύπαρξή της! Ζωγραφίζετε, τραγουδάτε και ψάχνετε διαδικτυακά μαθήματα κεραμικής για να περάσετε τον χρόνο σας όσο πιο δημιουργικά μπορείτε! Μήπως ήρθε η ώρα να ασχοληθείτε με τη συγγραφή;

Τοξότης

Για τον Τοξότη το να τον κλείσουν στο σπίτι ισοδυναμεί με το να τον βάλουν φυλακή! Ευτυχώς, όμως, είστε αισιόδοξα άτομα και σκαρφίζεστε διάφορους τρόπους για να
αντιμετωπίσετε το αίσθημα του εγκλωβισμού. Πώς περνάτε στην καραντίνα; Φυσικά, ταξιδεύοντας στον κόσμο! Ταξιδιωτικές εκπομπές και ταξιδιωτικοί ή διαδικτυακοί οδηγοί είναι το ψωμοτύρι σας αυτή τη στιγμή, και δεν θα εκπλαγούμε αν έχετε περάσει ώρες ατελείωτες στο διαδίκτυο, ψάχνοντας ενδιαφέροντες προορισμούς διακοπών, για να πραγματοποιήσετε μετά!

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι πολύ εργατικοί και το μυαλό τους δουλεύει ασταμάτητα. Ακόμα και τώρα στην καραντίνα θα βρείτε τρόπους να αξιοποιήσετε εποικοδομητικά τον χρόνο σας μαθαίνοντας μια ξένη γλώσσα ή κάποια άλλη δεξιότητα που θέλατε από καιρό. Επίσης είναι γνωστό ότι πιάνουν πολύ τα χέρια σας επομένως δεν θα μας κάνει εντύπωση αν κάνετε διάφορα μερεμέτια στο δικό σας το σπίτι ή ακόμα και των γειτόνων! Είπαμε η βαρεμάρα είναι ο μεγαλύτερος εχθρός σας!

Υδροχόος

Οι μεγαλύτεροι βιβλιοφάγοι του ζωδιακού κύκλου είναι οι Υδροχόοι. Οπότε δεν είναι να απορήσει κανείς που περνούν την καραντίνα διαβάζοντας ασταμάτητα βιβλία! Το μόνο που χρειάζεστε, λοιπόν,για να κάνετε τη ζωή σας πιο ευχάριστη είναι το αξιόπιστο Kindle ή το βιβλίο σας, ένα ζεστό φλιτζάνι καφέ και μια κουβέρτα.

Ιχθύς

Η μυστικιστική σας φύση σας κάνει να ζείτε σε έναν δικό σας κόσμο ούτως ή άλλως, και η καραντίνα απλώς σας βοηθάει να διοχετεύσετε την εσωτερική σας δημιουργικότητα με νέους τρόπους. Υπάρχει μια μεγάλη πιθανότητα το δωμάτιό σας να έχει ήδη μετατραπεί σε ένα αυτοσχέδιο στούντιο, το οποίο είναι γεμάτο με σκίτσα από κάρβουνα, υδατογραφίες, όμορφα γλυπτά ή πήλινα μπολ.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v