Άστεγος 8χρονος στήνει δική του επιχείρηση και προσφέρει σπίτι στους δικούς του!

Άστεγος 8χρονος στήνει δική του επιχείρηση και προσφέρει σπίτι στους δικούς του!

Κατά καιρούς διαβάζουμε απίστευτες ιστορίες παιδιών που φωτίζουν την ημέρα μας και μας γεμίζουν αισιοδοξία. Μία από αυτές είναι και αυτή ενός 8χρονου άστεγου παιδιού, το οποίο αξιοποιώντας ένα πενιχρό ποσό, έστησε τη δική του επιχείρηση με φυτά και πρόσφερε στην οικογένειά του την δυνατότητα να μείνουν σ΄ένα διαμέρισμα.

Η οικογένεια του 8χρονου Άαρον Μορένο αποτελείται από αυτόν την μητέρα και την αδερφή του. Δεν είναι όμως σαν όλα τα άλλα παιδιά! Δυστυχώς, οι κακές συγκυρίες και οι οικονομικές δυσκολίες ανάγκασαν τους τρεις τους να μείνουν άστεγοι.

Η 30χρονη μητέρα έχασε την δουλειά της τον περασμένο Μάρτιο εξαιτίας της πανδημίας. Αναγκάστηκε, λοιπόν, να «μείνει» με τα δυο της παιδιά σε ένα παράπηγμα που δεν είχε ούτε ρεύμα, ούτε νερό! Στην τσέπη της είχαν μείνει μόνο 12 δολάρια, τα οποία αξιοποίησε με τον πιο απρόσμενο τρόπο ο γιος της.

Ο πολυμήχανος Άαρον αγόρασε φυτά και λουλούδια και ξεκίνησε τα πουλάει σ' έναν πάγκο μπροστά από το παράπηγμα στο οποίο διέμενε με την οικογένειά του!

Η επιχείρησή του άρχισε να μεγαλώνει ενώ όλοι οι κάτοικοι της περιοχής πήγαιναν να ψωνίσουν από τον «κήπο» του. Η ιστορία έγινε γνωστή και μάλιστα, πριν από λίγο καιρό η εταιρεία αθλητικών ειδών Nike δώρισε μικρά παπούτσια στον μικρό για να τα κάνει...γλάστρες! Οι δουλειές του πήγαιναν τόσο καλά που η οικογένεια κατάφερε να μετακομίσει σ' ένα διαμέρισμα!

«Επιτέλους έχουμε τη δική μας κουζίνα. Ο Άαρον και η αδερφή του έχουν ένα μέρος να κάνουν τα μαθήματά τους» λέει η μητέρα τους. «Δεν είναι κάτι μεγάλο, αλλά σε μας μοιάζει τεράστιο» είπε συγκινημένη η περήφανη μαμά.

Πηγή: enimerotiko.gr

 

 

v