Μπαμπάς χορεύει ενώ η κόρη του κάνει μάθημα και γίνεται viral (βίντεο)

Μπαμπάς χορεύει ενώ η κόρη του κάνει μάθημα και γίνεται viral (βίντεο)

Η τηλεκπαίδευση, εκτός από δύσκολες στιγμές, μας έχει χαρίσει πολλά ευτράπελα και ξεκαρδιστικά περιστατικά που θα διηγούμαστε για χρόνια! Ένα απ' αυτά μοιράστηκε μαζί μας μία οικογένεια από το Όρεγκον με πρωταγωνιστή τον μπαμπά που, άθελά του, έγινε viral.

Ο συγκεκριμένος μπαμπάς, το μόνο που ήθελε ήταν να κάνει πλάκα στην κόρη του κατά τη διάρκεια του μαθήματός της. Τελικά, όμως, η πλάκα αυτή του γύρισε μπούμερανγκ!

Ενώ η μικρή έφτιαχνε ένα βίντεο για το μάθημα της χειροτεχνείας, ο μπαμπάς ξεκίνησε να χορεύει παρασύροντας, μάλιστα, και τα άλλα 2 παιδιά της οικογένειας. Το χορευτικό του όμως καταγράφηκε, ανέβηκε στην εφαρμογή τάξης SeeSaw και έφτασε μέχρι την δασκάλα! Έπειτα η μαμά της οικογένειας μοιράστηκε το βίντεο στο Facebook με το σχόλιο «Ελπίζω η δασκάλα να γέλασε τόσο δυνατά όσο εγώ» και οι αντιδράσεις άρχισαν να πέφτουν βροχή.

Ενθουσιασμένος όμως ήταν και ο χορευταράς μπαμπάς, ο οποίος παρότρυνε τους μπαμπάδες σε όλο τον κόσμο να δημιουργούν ευχάριστες αναμνήσεις στα παιδιά τους.

v