Γιατί οι άντρες βλέπουν τις γυναίκες τους ακόμα πιο όμορφες αφού γεννήσουν

Γιατί οι άντρες βλέπουν τις γυναίκες τους ακόμα πιο όμορφες αφού γεννήσουν

Μαζί με τη χαρά ενός μωρού, πολλές γυναίκες ανησυχούν για την εικόνα τους μετά τη γέννα ή για την σχέση τους με τον σύντροφό τους που αλλάζει. Ωστόσο, δεν υπάρχει λόγος να ανησυχούν. Στην πραγματικότητα, πολλοί άνδρες παραδέχονται ότι βρίσκουν τις γυναίκες τους ακόμα πιο ελκυστικές αφού φέρουν στον κόσμο το μωρό τους και τους καταλαβαίνουμε απόλυτα!

Γίνονται ακόμα πιο δυνατές

Η γέννηση ενός παιδιού είναι η πιο ανιδιοτελής πράξη που μπορεί να κάνει μια γυναίκα. Είναι μια τεράστια συναισθηματική και σωματική θυσία, και μετά το μωρό, η ευθύνη μιας γυναίκας αυξάνεται πολύ. Αλλά ποτέ δεν παραπονιούνται και καταφέρνουν να κερδίζουν όλο και περισσότερη δύναμη κάθε μέρα.

Γίνονται ακόμα πιο γλυκές

Οι γυναίκες είναι από τη φύση τους περιποιητικές και δοτικές στοιχεία που, αφού γεννήσουν, γίνονται ακόμα πιο έντονα. «Ακόμα και με ένα μωρό που χρειάζεται προσοχή 24/7, οι γυναίκες βρίσκουν πάντα χρόνο να φροντίζουν τους συζύγους τους. Στέκονται πάντα δίπλα στους άντρες τους, έτοιμοι να τους στηρίξουν σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής» εξομολογείται ένας μπαμπάς. Αρκεί βέβαια, θα συμπληρώσουμε εμείς, να είναι και ο μπαμπάς υποστηρικτικός και τρυφερός. Αυτά πάνε πακέτο!

Κατορθώνουν το… αδύνατο!

Οποιοσδήποτε άντρας παρακολουθεί την εγκυμοσύνη και τη γέννηση του παιδιού του μπορεί να παραδεχτεί ότι η γυναίκα του έκανε κάτι… αδύνατο. Για τους άνδρες, η γέννα είναι κάτι το ασύλληπτο και, ως εκ τούτου, εμπνέει ατελείωτη αγάπη και σεβασμό.

Μετά τη γέννα η μαμά και ο μπαμπάς έρχονται ακόμα πιο κοντά

Ένα νέο μωρό αλλάζει τα πάντα, ειδικά τη σχέση μεταξύ των γονέων. Αυτή η εμπειρία δημιουργεί μια ακόμη βαθύτερη αγάπη, έναν πολύ ιδιαίτερο δεσμό και φέρνει το ζευγάρι πιο κοντά.

v