Συγκινεί ο 8χρονος από την ΜΕΘ: «Μην ανοίξετε το δώρο του Άη Βασίλη μέχρι να βγω»

Συγκινεί ο 8χρονος από την ΜΕΘ: «Μην ανοίξετε το δώρο του Άη Βασίλη μέχρι να βγω»

H είδηση για το 8χρονο αγοράκι που νοσηλεύεται σε Μονάδα Ειδικής Θεραπείας στην Πάτρα, έχει κάνει τον γύρω της χώρας... Το παιδί νόσησε πρώτα με κορονοϊό παρουσιάζοντας  ήπια συμπτώματα, αλλά στη συνέχεια ο ιός έριξε το ανοσοποιητικό του και κατέληξε στο νοσοκομείο με την νόσο τύπου Καβασάκι.

 

Εχθές, ο πατέρας του 8χρονου, μιλώντας στον Alpha ανέφερε ότι «το παιδί είναι σε σοβαρή κατάσταση και παλεύει» και συμπλήρωσε ότι «ο κορονοϊός του έριξε το ανοσοποιητικό σύστημα με αποτέλεσμα να προσβληθεί από μία νόσο που λέγεται Καβασάκι. Έχει τα συμπτώματα αλλά οι γιατροί δεν είναι 100% σίγουροι».

Τα καλά νέα, πάντως, είναι πως το αγοράκι, σύμφωνα με τον Διευθυντή της Παιδιατρική Κλινικής του Νοσοκομείου του Ρίου, παρουσιάζει βελτίωση.

Θέλω να γίνω αστροναύτης

Παρόλαυτα, το αγοράκι δεν χάνει το κουράγιο του.  Ο Διευθυντής της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας Παίδων του ΠΓΝΠ, Ανδρέας Ηλιάδης αποκάλυψε ότι ο 8χρονος, λίγο πριν τον διασωληνώσουν, τους εκμυστηρεύτηκε ότι όταν μεγαλώσει θέλει να γίνει… αστροναύτης!

Μην ανοίξετε το δώρο μου μέχρι να βγω!

Η μητέρα του, πάλι, δήλωσε στην ΕΡΤ πως εκείνο που της ζήτησε ο μικρούλης ήταν να μην ανοίξουν τα αδέλφια του το Χριστουγεννιάτικο δώρο του χωρίς εκείνον στο σπίτι.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v