Άντρας περπάτησε 450 χιλιόμετρα για να ηρεμήσει μετά από καβγά με τη σύζυγό του

Άντρας περπάτησε 450 χιλιόμετρα για να ηρεμήσει μετά από καβγά με τη σύζυγό του

Όλοι καβγαδίζουμε ενίοτε με τον σύντροφό μας και όλοι έχουμε τον δικό μας τρόπο να... ηρεμούμε μετά από έναν μεγάλο τσακωμό. Ο συγκεκριμένος Ιταλός, ωστόσο, ίσως το παράκανε λίγο αφού, μετά τον καβγά με την σύζυγό του, περπάτησε 450 χιλιόμετρα μέχρι να ηρεμήσει!

 Ο 48χρονος Ιταλός τσακώθηκε με τη σύζυγό του και αποφάσισε να περπατήσει για να ηρεμήσει. Τα νέυρα του, όμως, ήταν τόσα πολλά που, μέχρι να ξαναβρει την ψυχική του γαλήνη, πέρασαν 7 ημέρες και 450 χιλιόμετρα. 

Έφυγε από το Κόμο στα βόρεια της Ιταλίας και έφτασε μέχρι τον νότο, διανύοντας περίπου 65 χιλιόμετρα την ημέρα. Ο άντρας που δεν έχει κατονομαστεί, έφτασε τελικά στο παραθαλάσσιο θέρετρο του Φάνο στην ακτή της Αδριατικής. Και όλα αυτά εν μέσω πανδημίας...

Η σύζυγος είχε δηλώσει την εξαφάνισή του

Σύμφωνα με την αστυνομία, η σύζυγός του φαίνεται να είχε ήδη δηλώσει την εξαφάνισή του μία εβδομάδα νωρίτερα. Ο 48χρονος άντρας, πάλι, φαίνεται πως περνούσε καλά: «Κατά τη διάρκεια της περιπλάνησής του γνώρισε αρκετούς ανθρώπους που μου πρόσφεραν φαγητό, νερό και ποτό. Είμαι καλά, λίγο κουρασμένος» δήλωσε σε ιταλική εφημερίδα. 

Όταν επιτέλους τον εντόπισαν οι αστυνομικοί, του έκοψαν και πρόστιμο αφού είχε παραβιάσει τα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊού.

Πηγή: flash.gr

v