Zευγάρι αποκτά 2 κόρες με 2 μήνες διαφορά χάρη στη γιαγιά που κυοφόρησε τη μία!

Zευγάρι αποκτά 2 κόρες με 2 μήνες διαφορά χάρη στη γιαγιά που κυοφόρησε τη μία!

Ένα ζευγάρι από την Μινεσότα των Ηνωμένων Πολιτειών που προσπαθούσε για χρόνια να αποκτήσει ένα παιδάκι, τελικά τα κατάφερε... εις διπλούν! Οι ευτυχισμένοι γονείς καλωσόρισαν στον κόσμο τις 2 κόρες τους, οι οποίες έχουν μόλις 2 μήνες διαφορά, χάρη στην ανιδιοτέλεια της γιαγιάς της οικογένειας που κυοφόρησε το ένα κοριτσάκι.

H Kelsi και ο Kyle Pierce προσπαθούσαν αδιάκοπα να γίνουν γονείς μη υπολογίζοντας ούτε το συναισθηματικό, ούτε το οικονομικό φορτίο. Χάλασαν σχεδόν όλη τους την περιουσία αφού πλήρωναν από χειρουργικές επεμβάσεις έως εξωσωματική γονιμοποίηση (IVF).

Μετά τις αποτυχημένες προσπάθειες οι επιλογές τους περιορίστηκαν στην υιοθεσία ή η εύρεση μιας παρένθετης μητέρας-μια διαδικασία η οποία θα μπορούσε να κοστίσει χιλιάδες δολάρια.

Σαν από μηχανής θεός η μητέρα της Kelsi, σ' ένα ραντεβού που είχε η κόρη της με τον γιατρό της, προσφέρθηκε να κυοφορήσει το μωρό του ζευγαριού.

Στα 53 της χρόνια λοιπόν και ύστερα πολλές εξετάσεις κρίθηκε κατάλληλη ως παρένθετη μητέρα και η διαδικασία στέφθηκε με επιτυχία.

Ένα γεγονός που μοιάζει με θαύμα συνέβη μόλις 2 μήνες αργότερα. Η Kelsi ανακάλυψε ότι ήταν έγκυος  χωρίς τη βοήθεια θεραπειών γονιμότητας ή φαρμάκων.

Έτσι, λοιπόν, μαμά και κόρη ξεκίνησαν παράλληλα το ταξίδι της εγκυμοσύνης και ύστερα από το απαιτούμενο διάστημα τα δυο κοριτσάκια γεννήθηκαν και έφεραν τεράστια ευτυχία και αισιοδοξία στην οικογένεια!



Αφού αγωνίστηκε για ένα παιδί, για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, η Kelsi πιστεύει ότι εκτιμά ακόμη περισσότερο τη μητρότητα. Για άλλους που αγωνίζονται με την υπογονιμότητα, η συμβουλή της στα ζευγάρια είναι να έχουν ανοιχτό μυαλό και να θυμούνται ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι κανείς για να γίνει γονιός.

Πηγή: thedenverchannel.com

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΜΠΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΜΑΣ

Γραφτείτε στο Newsletter μας

Διαγωνισμοί, δώρα και τα πάντα για το παιδί και την οικογένεια!

v